Κάννες 2014: Αναλυτικά πού δόθηκαν όλα τα βραβεία

Κάννες 2014: Αναλυτικά πού δόθηκαν όλα τα βραβεία

To Flix μετέδωσε ζωντανά την τελετή λήξης του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου από το Palais de Festival. Ποιος έφυγε με το Χρυσό Φοίνικα;

Ολα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Μετά από 10 συναρπαστικές μέρες, όπου το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της Ευρώπης, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, μας κράτησε σε μία λαμπερή φούσκα από σελιλόιντ, απόψε με την τελετή λήξης και την απονομή των βραβείων, μας αποχαιρετά.

Για 10 μέρες σας μεταδίδαμε ό,τι συνέβαινε μέσα κι έξω από τις αίθουσες, σας μεταφέραμε την ατμόσφαιρα και καταθέταμε την άποψή μας για το σπουδαιότερο κομμάτι: τις ταινίες. Αυτές θα βραβεύσουν σήμερα η Τζέιν Κάμπιον και η κριτική επιτροπή της, κι εμείς από το πρωί έχουμε βάλει τα στοιχήματά μας. Διαβάστε τις προβλέψεις του Flix για το Χρυσό Φοίνικα 2014.

Η τελετή ξεκίνησε και μετα από μια μικρή χαριτωμένη εισαγωγή από τον παρουσιαστή Λαμπέρ Γουιλσόν, η επιτροπή ανεβαίνει στην σκηνή για να δώσει τα βραβεία.

Ο Αμπάς Κιαροστάμι πρόεδρος της επιτροπής για τις ταινίες μικρού μήκους ανακοινώνει τα βραβεία:

Δύο ειδικές μνείες στα:

«Aissa» του Κλεμάν Τρεχίν- Λαλάν και στο«Ja Vielsker»του Χαλβάρ Γουίτζο by Hallvar Witzo

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Περισσότερα βραβεία:

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου. Το Flix βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει συνεχώς ό,τι θα συμβαίνει μέσα και έξω από τις αίθουσες.

 

 

Πηγή: flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα