Κάννες 2014: H Nικόλ Κίντμαν απαντά στην οικογένεια Γκριμάλντι

Κάννες 2014: H Nικόλ Κίντμαν απαντά στην οικογένεια Γκριμάλντι

Με τη χάρη και το class της Πρώτης Κυρίας της πρώτης μέρας του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, η Νικόλ Κίντμαν συνόδευσε τον σκηνοθέτη της Ολιβιέ Νταάν στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε σε όλα τα σκάνδαλα που συνοδεύουν το «Grace of Monaco».

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Θα ήταν έτσι κι αλλιώς το γεγονός της ημέρας. Μία σταρ της τάξεως της Νικόλ Κίντμαν να δίνει την πρώτη συνέντευξη Τύπου του φεστιβάλ Καννών 2014 θα προσελκούσε, έτσι κι αλλιώς, τα φλας των παπαράτσι της Κρουαζέτ και τις ατελείωτες ουρές στους διαδρόμους του Palais de Festival, από δημοσιογράφους που θέλουν να φωτογραφήσουν τον πανικό στο photo call και να μπουν στην (σοκαριστικά μικρή για το μέγεθος του θεσμού) αίθουσα Τύπου.

Ομως η ταινία του Ολιβιέ Νταάν «Γκρέις του Μόνακο» δεν είναι απλώς η πρεμιέρα του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Και η Νικόλ Κίντμαν δεν είναι «απλώς» η ηθοποιός που τολμά να γλιστρήσει κάτω από την αλαβάστρινη επιδερμίδα της πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Περισσότερο «Grace of Monaco»:

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει συνεχώς ό,τι θα συμβαίνει μέσα και έξω από τις αίθουσες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα