Κάννες 2014: Η Chopard είναι σίγουρη πως η Αντέλ Εξαρχόπουλος είναι το μέλλον του σινεμά

Κάννες 2014: Η Chopard είναι σίγουρη πως η Αντέλ Εξαρχόπουλος είναι το μέλλον του σινεμά

Τα καθιερωμένα βραβεία Chopard που δίνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών σε νέους ηθοποιούς που σφραγίζουν το μέλλον του σινεμά θα απονεμηθούν φέτος (δικαιωματικά) στην Αντέλ Εξαρχόπουλος και τον Λόγκαν Λέρμαν.

Πέρσι ήταν το αδιαμφισβήτητο πρόσωπο του 66ου Φεστιβάλ Καννών, μια ωρολογιακή βόμβα που έσκασε ακριβώς στο κέντρο της Κρουαζέτ μονοπολώντας το ενδιαφέρον, τα φλας και όλες τις συζητήσεις πριν ανέβει στη σκηνή της αίθουσας Lumiere στην τελετή λήξης της διοργάνωσης για να παραλάβει το Χρυσό Φοίνικα για τη «Ζωή της Αντέλ» και να δει την καριέρα της να εκτοξεύεται όσο καμίας άλλης νεαρής ηθοποιού στην πρόσφατη κινηματογραφική ιστορία.

Φέτος και ενώ η Αντέλ Εξαρχόπουλος έχει ήδη κλείσει το εισιτήριο της για το Χόλιγουντ ως πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Σον Πεν (διαβάστε περισσότερα εδώ), επιστρέφει στις Κάννες για να παραλάβει ακόμη ένα βραβείο, αυτή τη φορά από τα χέρια της Κέιτ Μπλάνσετ, ως νικήτρια του Βραβείου του επίσημου χορηγού του Φεστιβάλ από το 1988, της Chopard, η οποία κάθε χρόνο τιμά τα νέα ταλέντα του σινεμά….

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που φέτος διεξάγεται από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα