Κάννες 2014, “The Expendables 3”: and now, for something completely macho!

Κάννες 2014, “The Expendables 3”: and now, for something completely macho!

Ηταν στιγμή μεγάλης ευτυχίας. Στο καλλιτεχνικό, «απαιτητικό» πλαίσιο του Φεστιβάλ Καννών, όλοι οι «Expendables», από τον Σλάι Σταλόνε μέχρι τον Κέλαν Λατς, βρέθηκαν στην Κρουαζέτ για να προωθήσουν την ταινία τους. Το Flix ήταν εκεί και δέχτηκε κύματα τεστοστερόνης με ανοιχτές αγκάλες.

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ του κόσμου, η μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια της διοργάνωσης ήταν για μια ταινία που (εντάξει, ναι), δε συμμετέχει στο επίσημο ούτε στα παράλληλα προγράμματά του, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη συγκέντρωση του άφθονου κόσμου για να λανσαριστεί: το «The Expendables 3», το οποίο θα βγει και στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου από την Odeon. Η εκστρατεία ήρθε σε τρία κύματα.

Σήμερα, Κυριακή, για επιλεγμένους δημοσιογράφους και διανομείς, προβλήθηκε ένα 18λεπτο υλικό από την ταινία και τα γυρίσματά της. Αμέσως μετά, στο Carlton, οι 15 άντρες και 1 γυναίκα της ταινίας έδωσαν συνέντευξη Τύπου, μια από τις διασκεδαστικότερες που έχουμε να θυμόμαστε. Και, φυσικά, σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η πρόσοψη του Carlton παραμένει διακοσμημένη με πανύψηλα λάβαρα, με έναν – έναν ήρωα να επιβλέπει ολόκληρη την Κρουαζέτ και να… διατηρεί τον έλεγχο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα