Κάννες: Αποκαλύφθηκε η αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου

Κάννες: Αποκαλύφθηκε η αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου
Yorgos Lanthimos attends a screening for "The Lobster" on day 2 of the Toronto International Film Festival at the Princess of Wales theatre on Friday, Sept. 11, 2015, in Toronto. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Evan Agostini/Invision/AP

Το IMDB παρουσίασε στα social media την επίσημη αφίσα της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη, που διαγωνίζεται και φέτος στο Φεστιβάλ των Καννών

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου “The Killing oF a Sacred Deer” κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες στο Φεστιβάλ των Καννών και εκτός φυσικά από την αναγνωρισμένη υπογραφή του Έλληνα σκηνοθέτη, συνοδεύεται από ένα λαμπερό καστ. Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κόλιν Φάρελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ μεταξύ των ηθοποιών που συμμετέχουν στο φιλμ που διαγωνίζεται στο γαλλικό φεστιβάλ ξεχωρίζει και η συμμετοχή της Αλίσια Σίλβερστοουν.

Νωρίτερα την Τρίτη, ο μεγαλύτερος διαδικτυακός κινηματογραφικός οδηγός IMDB ανάρτησε την “εκπληκτική”, όπως τη χαρακτήρισε, αφίσα που συνοδεύει το λανσάρισμα της ταινίας.

Όπως έγραψε άλλωστε το Popcode, τα higlights του φετινού φεστιβάλ των Καννών ξεκινούν με την προβολή του ‘Killing of a Sacred Deer’ του Γιώργου Λάνθιμου στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα, ο οποίος ως γνωστόν βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ με το ‘Lobster’ κι επιστρέφει πάλι με τον Colin Farrell, όσο και με τη Nicole Kidman, η οποία είναι πολύ στα χάι της αυτό τον καιρό, όχι μόνο επειδή μας κατέστρεψε στο εξαιρετικό ‘Big Little Lies’, αλλά κι επειδή έρχεται στις φετινές Κάννες με ΤΕΣΣΕΡΙΣ ρόλους. ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουμε δει ακόμα κάποιον να φτιάχνει fan-made αφίσα του Φεστιβάλ με τη Nicole Kidman.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα