Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Εντουαρτ Νόρτον : ”Ψηφίστε για… οτιδήποτε!”

Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Εντουαρτ Νόρτον : ”Ψηφίστε για… οτιδήποτε!”

Διάσημοι σταρς προσπαθούν με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσουν τους Αμερικανούς να προσέλθουν στις κάλπες. Έτσι, προέκυψε το ''Vote 4 Stuff''

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Πολιτικοποιημένοι χολιγουντιανοί σταρ προσπαθούν να εφεύρουν τρόπους να ευαισθητοποιήσουν την πολιτική συνείδηση του αμερικανικού λαού και να τους φέρουν στις κάλπες των εκλογών του Νοεμβρίου.

Πόσο λυπηρό να χρειάζεται ο Αμερικανός πολίτης ένα χιουμοριστικό βίντεο για να μπει στον πειρασμό να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους και να μπει στη διαδικασία να ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου; Πολύ.

Έχοντας όμως δοκιμάσει κάθε άλλη μέθοδο πολιτικής ευαισθητοποίησης (από τις συναυλίες «Rock the Vote», μέχρι πιο σοβαρά, μελό youtube μηνύματα) οι χολιγουντιανοί σταρ κατέφυγαν στο «Vote 4 Stuff».

Mία χιουμοριστική καμπάνια, όπου καλούν τους Αμερικανούς (και ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους ηλικιών 18-25 που είναι και το taget group των ηθοποιών) να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και να στείλουν tweets, φωτογραφίες και μικρά βίντεο με «το θέμα» το οποίο θέτουν σε ψηφοφορία γιατί πιστεύουν ότι χρειάζεται να μπει στην ατζέντα των υποψηφίων Προέδρων.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Δείτε το ”Vote 4 Stuff” στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Το βρώμικο κινηματογραφικό προεκλογικό παιχνίδι των Η.Π.Α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα