”Louie”, ή γιατί ο Louis C.K. είναι ο πιο αστείος κωμικός του πλανήτη

”Louie”, ή γιατί ο Louis C.K. είναι ο πιο αστείος κωμικός του πλανήτη

Louis C.K., ένας φιλόσοφος στο Μανχάταν σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του ''Louie''

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημητρόπουλος

Γιατί ο Louis C.K. έπρεπε να φτάσει τα 45 για να γίνει διάσημος κωμικός και γιατί το ”Louie” είναι μια σειρά που ανήκει ήδη στο πάνθεον.

Σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια της 2ης σεζόν του ”Louie”, ο ήρωα του τίτλου πρέπει να υποστεί μια ταπείνωση από τη μικρότερη από τις δύο κόρες του καθώς εκείνη του εξηγεί με παιδική αφέλεια πως προτιμά να μένει στο σπίτι της μαμάς (ο Λούι είναι χωρισμένος με 2 κόρες) γιατί, να μωρέ, δεν είναι τίποτα τρομερό, απλά αγαπάει τη μαμά περισσότερο. Κάγκελο ο μπαμπάς, βουρτσίζει ψύχραιμα τα δόντια της κόρης του και τη στέλνει για ύπνο.

Καθώς η μικρή απομακρύνεται, η κάμερα συνεχίζει να κοιτάει τον Λούι. Τον καταπονημένο, κακοσουλούπωτο, παχουλό με καραφλίτσα Λούι, που στο τέλος μιας ζόρικης μέρας πρέπει να κάτσει να ακούει την εκπληκτική άνεση με την οποία η κόρη του ομολογεί πως τον αγαπάει λιγότερο από τη μαμά της. Η κάμερα στέκεται καρφωμένη πάνω του.

Ο Λούι, δίχως να αλλάξει την έκφραση του προσώπου του, θα σηκώσει εμφατικά το μεσαίο δάχτυλο προς την κατεύθυνση της αξιαγάπητης κορούλας του που μόλις έχει φύγει να πάει για ύπνο.

Δείτε στο Flix περισσότερο Louie και κλιπ από τη σειρά

Διαβάστε ακόμα:

* ”Bunheads”, μια σειρά για το πως θα ήταν να ζεις σε ένα παραμύθι

* ”Η+”: Ο Μπράιαν Σίνγκερ και η ”νέα τηλεόραση”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα