”Mad Men”, σεζόν 6: Ο κύριος και η κυρία Ντρέιπερ παραθερίζουν στη Χαβάη

”Mad Men”, σεζόν 6: Ο κύριος και η κυρία Ντρέιπερ παραθερίζουν στη Χαβάη

Στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου θα συναντήσουμε τον Ντον και τη Μέγκαν, με χρωματιστά μαγιό, μαύρα γυαλιά και καλοκαιρινά κοκτέιλ στη Χαβάη του ’60

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ο έκτος κύκλος των «Mad Men» παίρνει την ψάθα του στον ώμο και το… σέικερ του στο χέρι, φορά γυαλιά ηλίου και εγκαθίσταται στην παραλία της Χαβάης για τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της ερχόμενη σεζόν!

Μήπως το φινάλε του 5ου κύκλου του «Mad Men» σας άφησε με μια μικρή θλίψη, μια αίσθηση ότι κάτι στη ζωή του Ντον Ντρέιπερ βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας μεγάλης αλλαγής;

Κανένας λόγος για ανησυχία! Στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου, όπως φαίνεται, θα συναντήσουμε (πού τέτοια τύχη!) τον Ντον και τη Μέγκαν, με χρωματιστά μαγιό, μαύρα γυαλιά και καλοκαιρινά κοκτέιλ στη Χαβάη του ’60!

Η παραγωγή του AMC εγκαταστάθηκε στην παραλία για δυο μέρες, για να γυρίσει το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν του «Mad Men» – που ενδέχεται να είναι η τελευταία, ή η προ-τελευταία – και που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το νωρίτερο τον Μάρτιο του 2013.

Δείτε τον Τζον Χαμ και την Τζέσικα Παρέ στο gallery με beach look. Παρατηρήστε, φυσικά, ότι ο Ντον δεν αποχωρίζεται ούτε στην άμμο το καπέλο του, το τσιγάρο του και το αλκοόλ του. Και δεν κάνει trimming!

Διαβάστε ακόμα:

* Θυμηθείτε τι μας έμεινε αξέχαστο από τον 5ο κύκλο του «Mad Men»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα