”Mad Men”, σεζόν 6: πρώτο teaser, σε άσπρο και μαύρο

”Mad Men”, σεζόν 6: πρώτο teaser, σε άσπρο και μαύρο

Σε ένα μήνα από τώρα, στις 7 Απριλίου, θα ξεκινήσει η έκτη σεζόν του ''Mad Men''. Πάρτε μία πρώτη γεύση!

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Σα σταγόνα νερό για τον διψασμένο έρχεται η πρώτη επικοινωνία του έκτου κύκλου του «Mad Men» με τους θεατές. Αντί να ξεδιψάσει, ανοίγει την όρεξη.

Σε ένα μήνα από τώρα, στις 7 Απριλίου, θα ξεκινήσει η έκτη (και μάλλον προτελευταία) σεζόν του «Mad Men», μ’ ένα δίωρο επεισόδιο γραμμένο και σκηνοθετημένο ως ταινία, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με το λανσάρισμα της πέμπτης σεζόν.

Σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς, Μάθιου Γουάινερ, το πρώτο επεισόδιο του έκτου κύκλου θα βρει τους ήρωες να έχουν προχωρήσει μέσα στο χρόνο: «Θα υπάρχει ένα πέρασμα χρόνου. Δεν λέω πόσο πολύ, αλλά τα δύο πρώτα επεισόδια θα είναι μια ταινία από μόνα τους. Και θα παρουσιάσουν σχεδόν όλα όσα θα συμβούν στον κύκλο. Εχουν, όμως, αλλάξει πολλά στην αρχή αυτού του κύκλου. Και όταν λέω πολλά, εννοώ πολλά.»

Αντίθετα με τα λόγια του Γουάινερ, το πρώτο teaser της 6ης σεζόν του «Mad Men», αποκαλύπτει λίγα. Κι όταν λέμε λίγα, εννοούμε λίγα. Καθόλου πλάνα της σειράς, μόνο δυο φωτογραφίες από την υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογράφιση του καστ και μια μουσική υπόκρουση που παραπέμπει μεμιάς σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές του ’70.

Σαν τα τρισδιάστατα παιδικά βιβλία, οι ήρωες μοιάζουν να αναδύονται μέσα από το χάρτινο ντεκόρ. Το tag line απλούστατο: «you’re invited to the affair of the year». Ευχαριστούμε, θα είμαστε εκεί.

Δείτε το πρώτο teaser στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Δείτε εδώ ολόκληρη την ασπρόμαυρη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών του 6ου κύκλου

* Θυμηθείτε όλα όσα συνέβησαν στον 5ο κύκλο του «Mad Men»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα