“Maria”: Ο Τούρκος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ωνάση δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί

Διαβάζεται σε 2'
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Ένα ακόμη δυνατό όνομα προστέθηκε στο καστ της ταινίας “Maria”, όπου η Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει τη Μαρίας Κάλλας. Ποιος θα παίξει τον Αριστοτέλη Ωνάση, με τον οποίον διατηρούσε σχέση.

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και βραβευμένος με Emmy, Χαλούκ Μπιλγκινέρ (Haluk Bilginer), εντάχθηκε στο καστ της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Pablo Larrain (Πάμπλο Λαραίν) “Maria”, η οποία θα εξερευνήσει τη ζωή της θρυλικής, εμβληματικής και αμφιλεγόμενης σοπράνο, Μαρία Κάλλας, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία “Maria” (“Μαρία”) αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, την οποία ξαναζεί και φαντάζεται ξανά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 8 εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.

Ο Χαλούκ Μπιλγκινέρ θα υποδυθεί τον δισεκατομμυριούχο Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, με τον οποίον η Μαρία Κάλλας διατηρούσε δεσμό για δύο χρόνια. Υπήρξε μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις στην ιστορία.

Σημειώνεται πως η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)  επισκέφθηκε την χώρα μας χθες και πραγματοποίησε γυρίσματα στην Ηλεία. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στο Κατάκολο και, συγκεκριμένα, στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, “Christina O”.

Όπως γράφει η Hurriyet, αυτός ο ρόλος είναι άλλο ένα σημαντικό ορόσημο στη λαμπρή καριέρα του Bilginer. Ο διάσημος ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά “The Turkish Detective”, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Barbara Nadel, η οποία θα προβληθεί στο Paramount+. Θα εμφανιστεί, επίσης, στη μίνι σειρά “The Veil”, με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει καταγωγή από την Τουρκία και τη Βρετανία. Γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1954, σήμερα είναι 69 ετών και λαμβάνει μεγάλη εκτίμηση στον χώρο του σινεμά, της τηλεόρασης, αλλά και του θεάτρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα