May the force be with him? O Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα σώσει τη χαμένη τιμή του ”Πολέμου των Άστρων”!

May the force be with him? O Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα σώσει τη χαμένη τιμή του ”Πολέμου των Άστρων”!

Ενθουσιασμός και απογοήτευση στο Χόλιγουντ όταν έφτασαν τα νέα... Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης του έβδομο επεισόδιο του ''Πολέμου των Άστρων''

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Δεν ξέρουμε αν τα νέα είναι ευχάριστα ή απογοητευτικά, ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, όμως, κάθεται ήδη στην καρέκλα του σκηνοθέτη του έβδομου επεισοδίου του «Star Wars».

Τα νέα πως ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Άστρων» στο νέο σπίτι της saga του Τζορτζ Λούκας που δεν είναι άλλο από τη Disney, ξέσπασαν στο Χόλιγουντ προκαλώντας ταυτόχρονα ενθουσιασμό και απογοήτευση.

Ενθουσιασμό από τους φανατικούς του ”Πολέμου των Άστρων” που θα δουν έναν από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της αμερικανικής τηλεόρασης και του σύγχρονου σινεμά να αναλαμβάνει την αγαπημένη τους saga.

Απογοήτευση από τους φανατικούς του Τζέι Τζέι Εϊμπραμς που τον βλέπουν να μπαίνει με φόρα στα γρανάζια ενός franchise που εδώ και καιρό μοιάζει τελειωμένη υπόθεση και υπάρχει μόνο για να μην αφήνει άδειο τον τραπεζικό λογαριασμό του Τζορτζ Λούκας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

Η αγορά της… δεκαετίας; Η Lucasfilm ανήκει, πια, στην Disney!

«Star Wars 7»: Θα γίνει, αλλά… ποιος θα το κάνει;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα