Νέο τρέιλερ για το ”Χαραυγή: Μέρος 2”. Η Μπέλα πιάνει… λύκους στον αέρα

Νέο τρέιλερ για το ”Χαραυγή: Μέρος 2”. Η Μπέλα πιάνει… λύκους στον αέρα
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN-PART 1 Ph: Doane Gregory © 2011 Summit Entertainment, LLC. All rights reserved. © 2011 Summit Entertainment, LLC. All rights reserved.

Παρακολουθείστε το νέο τρέιλερ της ''Χαραυγής: Μέρος 2'', για το φινάλε του ''Twilight Saga''

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Οι πρωταγωνιστές του «Χαραυγή: Μέρος 2» ανέβηκαν υπό τον ήχο ζητωκραυγών στη σκηνή των MTV Music Video Awards χθες βράδυ για να παρουσιάσουν το νέο τρέιλερ για το φινάλε του «Twilight Saga». Ολοι; Οχι…

Η Μπέλα Σουαν – Κρίστεν Στιούαρτ, μετά τον πολύβουο χωρισμό της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση… χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στο Φεστιβάλ του Τορόντο, στην εκεί προβολή του «On the Road» του Βάλτερ Σάλες (δείτε την στο gallery, μάλλον ξεπέρασε τη θλίψη…)

Ο παρουσιαστής των MTV Music Video Awards, Κέβιν Χαρτ, αφότου αναφέρθηκε στην ηθοποιό (και την απουσία της) ως… «ο ελέφαντας στο δωμάτιο!», κάλεσε στη σκηνή τ’ αγόρια, τον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον Τέιλορ Λότνερ και τον Πίτερ Φατσινέλι για να παρουσιάσουν το ολοκαίνουριο (ναι, έχει και νέο υλικό!) τρέιλερ της ταινίας που θα ολοκληρώσει το «Twilight Saga».

Το οποίο ξεκινά με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να λέει στην Κρίστεν Στιούαρτ, «έχω το κακό συνήθειο να υποτιμώ τις ικανότητές σου». Καλά, μη φωνάζετε, γραμμένη στο βιβλίο της Στέφανι Μέγιερ ήταν η ατάκα! Και συνεχίζει με την Μπέλα να πιάνει… λύκους στον αέρα!

Δείτε το τρέιλερ της ”Χαραυγής: Μέρος 2” στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Βρε πως έχεις μεγαλώσει! Δείτε την κόρη της Μπέλα και του Εντουαρντ!

* Τι μάθαμε από το νέο teaser για το δεύτερο μέρος της «Χαραυγής»!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα