Ο Ανγκ Λι ετοιμάζει τη 3D βιογραφία του Μοχάμεντ Αλι

Ο Ανγκ Λι ετοιμάζει τη 3D βιογραφία του Μοχάμεντ Αλι

Οι διαβόητοι αγώνες πυγμαχίας μεταξύ του Μοχάμεντ Αλι και του Τζο Φρέιζερ στη δεκαετία του 70, θα ζωντανέψουν σε μία 3D ταινία που γράφει ο Πίτερ Μόργκαν και θα σκηνοθετήσει ο Ανγκ Λι

Επιμένεια: Πόλυ Λυκούργου

Ο Ανγκ Λι μπαίνει στο ρινγκ μίας φιλόδοξης παραγωγής, που όσο περνάει ο καιρός ακούγεται ακόμα καλύτερη. Οι παραγωγοί της Universal ήδη τρίβουν τα χέρια τους ικανοποιημένοι, καθώς εκτός από τον οσκαρικό σκηνοθέτη ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να απογειώσει το θέαμα, στην ομάδα προστέθηκε ο Πίτερ Μόργκαν – ο σεναριογράφος της “Βασίλισσας”, του “Frost/Nixon” και του πρόσφατου “Rush”.

Το Rush , η ιστορία της αναμέτρησης του Νίκι Λάουντα με το Βρετανό Τζέιμς Χαντ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 στο Φούτζι της Ιαπωνίας, είναι η πηγή έμπνευσης για τη 3D ταινία πυγμαχίας που θέλει η Universal να παρουσιάσει στο κοινό. Βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της κόντρας (εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου) των δύο πρωταθλητών, Μοχάμεντ Αλι και Τζο Φρέιζερ, η ταινία θέλει να μας βάλει τρισδιάστατα μέσα στις διαβόητα βάρβαρες αναμετρήσεις των δύο στους αγώνες της δεκαετίας του 70 (“Τhe Thrilla In Manila”).

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα