Ο Αντονι Χόπκινς γράφει γράμμα θαυμασμού στον Μπράιαν Κράνστον

Ο Αντονι Χόπκινς γράφει γράμμα θαυμασμού στον Μπράιαν Κράνστον

Ο Sir Αντονι Χόπκινς είδε μέσα σε δύο εβδομάδες όλες τις σεζόν του "Breaking Bad" κι έγραψε ένα γράμμα στον Μπράιαν Κράνστον: "Είστε ο καλύτερος ηθοποιός που έχω δει. Στη ζωή μου". Διαβάστε το, ολόκληρο

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Eχουν περάσει δύο εβδομάδες από το φινάλε του «Breaking Bad» και οι συγκινήσεις δεν σταματούν. Μόλις κυκλοφόρησε ένα γράμμα που υπογράφει ο πιο αγαπημένος «κακός» της κινηματογραφική ιστορίας, ο Αντονι “Χάνιμπαλ Λέκτερ” Χόπκινς, με το οποίο υποκλίνεται στον Μπράντον Κράνστον. Οποιος έχει τύχει να συναντήσει τον οσκαρικό Βρετανό ηθοποιό, όποιος έχει έρθει αντιμέτωπος με το φλέγμα και την αλαζονεία του έστω και για λίγα λεπτά, γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοιες στιγμές δημόσιας παραδοχής είναι εξαιρετικά σπάνιες. Ο Χόπκινς πρέπει να έπαθε την πλάκα του με το “Breaking Bad”. Τόσο που υπογράφει ως “Τόνι Χόπκινς” την επιστολή. Στοιχηματίζουμε ότι δεν επιτρέπει σε πάρα πολύ κόσμο να τον αποκαλούν Τόνι.

Το λέει κι ο ίδιος – μόλις ξεκίνησε δεν μπορούσε να σταματήσει. “Είδα όλες τις σεζόν μέσα σε δύο εβδομάδες εθιστικού μαραθωνίου» αναφέρει στο γράμμα του. “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ευφυές! Η ερμηνεία σας ως ”Γουόλτερ Γουάιτ” είναι το καλύτερο δείγμα ηθοποιίας που έχω δει. Στη ζωή μου!”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα