Ο Μπραντ Πιτ πιλότος της F1 – Οι πρώτες εικόνες από τη νέα του ταινία

Διαβάζεται σε 3'
Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ 2024 Christian Bruna/Pool Photo via AP, File

Ο Μπραντ Πιτ επιστρέφει στον Κινηματογράφο και μεταμορφώνεται σε πιλότο της Formula 1. Μάθετε τα πάντα για τη νέα του ταινία.

Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες για το 2025 είναι αναμφίβολα αυτή με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ με την Apple, τη Formula One και τη Warner Bros να αποκαλύπτουν τον τίτλο και να δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο poster.

Η ταινία έχει τον τίτλο “F1” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2025, με το πρώτο τρέιλερ να προβάλλεται αυτή την Κυριακή, 7 Ιουλίου.

Η παραγωγή της ταινίας “F1” έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, με τον σκηνοθέτη του “Top Gun: Maverick” Τζο Κοζίνσκι και τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ να ηγούνται του πρότζεκτ. Σημαντικό ρόλο έχει και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος έχει συμμετάσχει και στη συγγραφή του σεναρίου, με στόχο να δημιουργήσει την πιο αυθεντική ταινία αγώνων που έχει γίνει ποτέ.

Για τις ανάγκες της ταινίας, στο περσινό Βρετανικό Grand Prix, δημιουργήθηκε ένα πλήρες γκαράζ για τη φανταστική ομάδα APXGP, ενώ τα γυρίσματα περιλάμβαναν σκηνές στο paddock και στην εκκίνηση του αγώνα, μαζί με τους πραγματικούς οδηγούς.

Παρά τις καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από την περσινή απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων στις ΗΠΑ, η ταινία επωφελήθηκε με επιπλέον σκηνές και γυρίσματα σε γεγονότα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024, καθώς και στον αγώνα Rolex 24 στην Ντεϊτόνα.

Ο Μπραντ Πιτ και ο Ντάμσον Ίντρις
Ο Μπραντ Πιτ και ο Ντάμσον Ίντρις Luca Bruno/AP Photo

Ο Μπραντ Πιτ και ο Ντάμσον Ίντρις θα είναι παρόντες στο φετινό Βρετανικό Grand Prix, όπου η APXGP θα έχει για πρώτη φορά μια πλήρη μονάδα φιλοξενίας δίπλα σε ομάδες όπως η Ferrari, η McLaren και η Mercedes στο paddock της F1.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί τον Σόνι Χέιζ, έναν βετεράνο οδηγό αγώνων της Formula 1 που επιστρέφει στο άθλημα για να γίνει μέντορας του νεαρού και ταλαντούχου οδηγού Τζόσουα Πιρς, τον οποίο υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ θα πρωταγωνιστήσει ως ο αρχηγός της ομάδας APXGP.

Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ Christian Bruna/Pool photo via AP

Πρόσφατα, αναφορές υποστήριζαν ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας “F1” ξεπέρασε τα 300 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που ο Λιούις Χάμιλτον διέψευσε κατηγορηματικά, χαρακτηρίζοντας τις αναφορές “ανακριβείς” και “λανθασμένες”. Τα γυρίσματα της ταινίας θα συνεχιστούν σε πολλά ακόμη Grand Prix κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024, ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας το επόμενο έτος.

Το επίσημο poster της ταινίας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα