Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στο «Sin City»

Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στο «Sin City»

Ο Επιθεωρητής Τζον Χάρτιγκαν κερδίζει ξανά τη θέση του στις σκιές, στο «A Dame to Kill for», το σίκουελ του «Sin City» του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και του Φρανκ Μίλερ

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Σαν τις μύγες στο φως, το καστ του πρώτου «Sin City», με καινούριες κι ενδιαφέρουσες προσθήκες, προσελκύεται από τη νέα ταινία των Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και Φρανκ Μίλερ, το σίκουελ με τον τίτλο «Sin City: A Dame to Kill for». Ανάμεσά τους, ο Μπρους Γουίλις που θα αναλάβει ξανά να ενσαρκώσει το σκοτεινό, σκληροτράχηλο και πικραμένο απ’ τη ζωή Επιθεωρητή Τζον Χάρτιγκαν.

Σε συνέντευξή του στο MTV, ο Ροντρίγκεζ έδωσε αναφορά για τα γυρίσματα που γίνονται αυτόν τον καιρό: «Η Τζούνο Τεμπλ μόλις ολοκλήρωσε τις σκηνές της κι ήταν υπέροχη. Παίζει μαζί με τον Ρέι Λιότα και οι δυο τους ήταν εκπληκτικοί. Ο Τζέρεμι Πίβεν έκανε το γύρισμά του χθες βράδυ, όλο το βράδυ. Στη νέα ταινία εμφανίζονται κάποιοι ήρωες από το βιβλίο. Το κοινό μπορεί να εκπλαγεί με το ποιους υποδύονται οι ηθοποιοί και πώς τους μεταμορφώνουν. Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει, οπότε θα τον ξαναδείτε σίγουρα…»

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα