O Γουίλεμ Νταφόε είναι ο Πιερ Πάολο Παζολίνι

O Γουίλεμ Νταφόε είναι ο Πιερ Πάολο Παζολίνι

Η ταινία θα αφηγείται, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τα γεγονότα που συνέβησαν στις 2 Νοεμβρίου του 1975, όταν ο Πιερ Πάολο Παζολίνι, είχε μόλις επιστρέψει στη Ρώμη από τη Σουηδία

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Ιδανική επιλογή για να ενσαρκώσει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της ιστορίας του κινηματογράφου, ο Γουίλεμ Νταφόε μπαίνει στο δέρμα του Πιερ Πάολο Παζολίνι για μια βιογραφία που ετοιμάζει ο πάντα απρόβλεπτος Εϊμπελ Φεράρα.

Αφού τέλειωσε με τον Ντομινίκ Στρος Καν, ο Εϊμπελ Φεράρα είπε να ασχοληθεί με κάτι πιο σινεφίλ και έτσι ετοιμάζει μια ταινία για τις τελευταίες ημέρες του Πιερ Πάολο Παζολίνι, αυτές που οδήγησαν στην μυστηριώδη δολοφονία του το 1975.

Για το ρόλο του Παζολίνι, ο Φεράρα δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ. Διάλεξε απλά τον ηθοποιό που έχει συνεργαστεί μαζί του ήδη τρεις φορές (στα «New Rose Hotel», «Go Go Tales» και « 4:44 Last Day on Earth»), δίνοντας απλά την ευκαιρία στον μέγιστο Γούιλεμ Νταφόε να υποδυθεί έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους της ζωής του.

Η ταινία – με προσωρινό τίτλο «Pasolini» – θα αφηγείται, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, τα γεγονότα που συνέβησαν στις 2 Νοεμβρίου του 1975, όταν ο Πιερ Πάολο Παζολίνι, στα 53 του χρόνια, είχε μόλις επιστρέψει στη Ρώμη από τη Σουηδία.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα