O Iθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί συναντούν το Flix λίγο ”Πριν τα Μεσάνυχτα”

O Iθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί συναντούν το Flix λίγο ”Πριν τα Μεσάνυχτα”

O Iθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί μιλούν στο Flix για το πολυαναμενόμενο ''Πριν τα Μεσάνυχτα'' και εξηγούν γιατί δεν έχουν καμία σχέση με τους ήρωες της ταινίας

Επιμέλεια: Μανωλης Κρανάκης

Ο Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί επιμένουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Σελίν και τον Τζέσι, τους ήρωες της τριλογίας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Μιλώντας μαζί τους, όμως, είσαι σίγουρος πως ό,τι ενώνει αυτούς τους δύο ανθρώπους είναι κάτι πιο δυνατό από τρεις ταινίες.

Είναι δύσκολο να βλέπεις μαζί τον Ιθαν Χοκ και τη Ζιλί Ντελπί και το μυαλό σου να μην ταξιδέψει πίσω στο 1995 όταν τους είδες για πρώτη φορά να μοιράζονται ένα εφηβικό βράδυ στη Βιέννη, ξεκινώντας αυτό που τελικά θα εξελισσόταν σε μια από τις πιο όμορφες ερωτικές ιστορίες που γνώρισε ο σύγχρονος κινηματογράφος.

Δεκαοκτώ χρόνια μετά, ξεφυλλίζουν μαζί μας το μεγάλο βιβλίο που τους ταξίδεψε από τη Βιέννη στο Παρίσι και από εκεί στη Μεσσηνία και μιλούν για το «Πριν τα Μεσάνυχτα», τα χρόνια που περνούν κάνοντας τους ανθρώπους πιο σοφούς, τη δική τους άποψη για το πώς πρέπει να είναι μια ρομαντική ταινία και το πόσο ταυτόχρονα μακριά και κοντά βρίσκονται από τον Τζέσι και τη Σελίν.

Διαβάστε τη συνέντευξή τους στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα