O Κερκ Ντάγκλας δεν θα ξεχάσει ποτέ την Λόρεν Μπακόλ

O Κερκ Ντάγκλας δεν θα ξεχάσει ποτέ την Λόρεν Μπακόλ

Όσα μοιράστηκαν από την αρχή της γνωριμίας τους, θυμάται ο Κερκ Ντάγκλας, αποχαιρετώντας τη Λόρεν Μπακόλ

Φίλοι πριν ξεκινήσουν τις καριέρες τους και μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος, ο Κερκ Ντάγκλας και η Λόρεν Μπακόλ μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό της αρχής της επιτυχίας του και τη σιγουριά μιας σχέσης που άντεξε στο χρόνο.

Απ’ όλα τα αντίο που γράφτηκαν για την Λόρεν Μπακόλ, αυτό του Κερκ Ντάγκλας είναι το πιο συγκινητικό και αυτό που περιγράφει ακριβώς αυτό που ήταν η φίλη του: μια σταρ με όλη τη σημασία της λέξης.

«Με την απώλεια της Λόρεν Μπακόλ, που όλοι αποκαλούσαμε “Μπέτι”, ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ιστορίας μου εξαφανίστηκε.

Γνώρισα την Μπέτι όταν ήταν 17 και εγώ ήμουν 24. Σπουδάζαμε και οι δύο στο American Academy of Dramatic Arts. Ημουν μόνος μου στη Νέα Υόρκη με ελάχιστα χρήματα. Εκείνο το χειμώνα, η Μπέτι με είδε να τρέμω στο λεπτό μου πανωφόρι. Δεν είπε τίποτα, αλλά έπεισε το θείο της να μου δώσει ένα από τα δύο ζεστά του παλτό. Το φόρεσα για τρία χρόνια. Αυτό το είδος της αναπάντεχης ευγένειας ήταν ένα από τα πιο λατρεμένα χαρακτηριστικά της. Οταν είχα την τιμή να παρουσιάσω την Μπέτι κατά την απονομή του τιμητικού της Οσκαρ το 2009, είπα στο κοινό: “Ο κόσμος λέει πως η Μπακόλ είναι “σκληρή”. Είναι μια γατούλα με καρδιά από χρυσό”.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα