O King Joffrey θα κατέβει από το θρόνο…

O King Joffrey θα κατέβει από το θρόνο…

Όχι, δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια του «Game of Thrones». Ξέρουμε τι θα γίνει στη ζωή: ο ηθοποιός Τζακ Γκλίσον που ερμηνεύει τον Βασιλιά Τζόφρι Μπαράθεον αποφάσισε να παραιτηθεί από το επάγγελμα αμέσως μετά το τέλος της σειράς.

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Ολοι περιμένουμε τη στιγμή που ο Βασιλιάς Τζόφρι θα «απομακρυνθεί» από το θρόνο. Για τους πιστούς του «Game of Thrones» αυτό αποτελεί φαντασίωση. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι ότι οι τελευταίες στιγμές του Τζόφρι Μπράθεον στην οθόνη θα είναι και το κύκνειο άσμα της καριέρας του 21χρονου Τζακ Γκλίσον – του ηθοποιού που τον υποδύεται. Ο Γκλίσον, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Irish Independent» δήλωσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί από την καριέρα του ως ηθοποιός. Προτιμά το μέλλον μίας απλής ζωής, παρά αυτό που υπόσχεται το Χόλιγουντ.

«Η ηθοποιία για μένα ήταν εξ αρχής ένα χόμπι» εξηγεί. «Όταν όμως ξεκινήσαμε με το ”Game of Thrones” η πραγματικότητα με χτύπησε: δεν μπορείς να κρατήσεις ισορροπίες όταν είσαι ηθοποιός μίας επιτυχημένης σειράς. Και το lifestyle που αναγκάζεσαι να ακολουθήσεις δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει…»

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

Περισσότερα για το «Game of Thrones 4»:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα