Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποχωρεί από τα κινηματογραφικά πράγματα…

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποχωρεί από τα κινηματογραφικά πράγματα…
Actor Leonardo DiCaprio, from the film "Django Unchained," arrives at the 70th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, January 13, 2013. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GOLDENGLOBES-ARRIVALS) REUTERS

Ένα διάλειμμα, ένα πολύ μεγάλο διάλειμμα αποφάσισε να κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

… για ένα μεγάλο, «πολύ μεγάλο» διάλειμμα. Πικραμένος από τα βραβεία; Αποφασισμένος από καιρό; Οποια και να είναι η εξήγηση, ο Ντι Κάπριο δήλωσε ότι θα σταματήσει να δουλεύει στο σινεμά.

Εχασε, ξανά, τη Χρυσή Σφαίρα. Δεν βρίσκεται ούτε τιμητικά στις οσκαρικές υποψηφιότητες. Να είναι αυτός ο λόγος; Ή απλά, κουράστηκε; Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια δουλεύει ασταμάτητα.

Το 2010 πρωταγωνίστησε στο «Shutter Island» του Μάρτιν Σκορσέζε και στο «Inception» του Κρίστοφερ Νόλαν. Πέρσι, στο «J. Edgar» του Κλιντ Ιστγουντ, ενώ γύρισε back-to-back τα «Django: Ο Τιμωρός» του Κουέντιν Ταραντίνο και «Great Gatsby» του Μπαζ Λούρμαν (το οποίο θα βγει μέσα στο 2013). Μόλις πρόσφατα, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «The Wolf Of Wall Street», της νέας συνεργασίας του με τον Σκορσέζε.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα