Ο ΛΕΞ στη “Σπασμένη Φλέβα” – Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονομίδη

Διαβάζεται σε 2'
ΛΕΞ
ΛΕΞ EUROKINISSI

Μία έκπληξη έκρυβε η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο “Σπασμένη Φλέβα” που έδωσε στη δημοσιότητα ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης.

Τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη με τίτλο “Σπασμένη Φλέβα” συνεχίζονται και ο γνωστός σκηνοθέτης ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές του -και όχι μόνο τους δικούς του- με μία φωτογραφία από το σετ.

Ο Γιάννης Οικονομίδης μοιράζεται τις τελευταίες ημέρες στα social media στιγμιότυπα με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, η οποία αναμένεται να είναι μια από τις πιο σκοτεινές στιγμές της φιλμογραφίας του, μεταξύ αυτών τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Στάθη Σταμουλακάτο, τη Σοφία Κουνιά, τον Γιώργο Βερβέρη και την Κλέλια Ρένεση.

Η φωτογραφία όμως που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook το πρωί της Τρίτης (04/06) έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη, αφού σε αυτή μεταξύ άλλων απεικονίζεται και ο γνωστός ράπερ ΛΕΞ.

“‘ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΦΛΕΒΑ’ – On set… Λάζαρος Καλταπανίδης, ΛΕΞ, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Κουνιά”, έγραψε ο Γιάννης Οικονομίδης στο post που δημοσίευσε, με τους εικονιζόμενους να βρίσκονται για τις ανάγκες της ταινίας σε μία καντίνα.

Η “Σπασμένη Φλέβα” παρουσιάζει την ιστορία του Θωμά (στο ρόλο ο Βασίλης Μπισμπίκης, ξανά πρωταγωνιστής του Οικονομίδη μετά τη Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς), ενός μεσοαστού οικογενειάρχη και επιχειρηματία, που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Στριμωγμένος στη δουλειά, και με θηλιά στο λαιμό του καθώς προσπαθεί να σώσει το σπίτι και την οικογένειά του, έχει πέντε μέρες να διορθώσει τα πάντα – πριν χάσει τα πάντα. Ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να μην τα καταφέρει, όμως η λύση που -νομίζεις ότι- βρίσκει, είναι κι αυτό τελικά το βαρίδι που θα τον πάρει μαζί του στον βυθό.

Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονομίδη:

Η “Σπασμένη Φλέβα” είναι μια παραγωγή της Argonauts Productions και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από την Tanweer το 2025.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα