Ο Λίνκολν ξανά στον Λευκό Οίκο

Ο Λίνκολν ξανά στον Λευκό Οίκο
"LINCOLN" L 004250 Joseph Gordon-Levitt stars as Robert Lincoln, the 21 year old son of President Abraham Lincoln in this scene from director Steven Spielberg's drama "Lincoln" from DreamWorks Pictures and Twentieth Century Fox. Ph: David James, SMPSP ©DreamWorks II Distribution Co., LLC.  All Rights Reserved. ©DreamWorks II Distribution Co., LLC.  All Rights Reserved.

Ο Πρόεδρος θα φιλοξενήσει τους συντελεστές και πρωταγωνιστές του ''Lincoln'' του Στίβεν Σπίλμπεργκ στον Λευκό Οίκο

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Με τη βοήθεια του Στίβεν Σπίλμπεργκ και της παντοδύναμης ομάδας δημοσίων σχέσεών του, φυσικά, μια και ο Πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε να δει το «Lincoln» στο Πρώτο Σπίτι της Αμερικής!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου Ομπάμα το ανακοίνωσε στην καθημερινή ενημέρωση: ο Πρόεδρος θα φιλοξενήσει, σήμερα το βράδυ, τους συντελεστές και πρωταγωνιστές του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ στον Λευκό Οίκο για μια ειδική προβολή της ταινίας για τον ίδιο, την οικογένειά του και φίλους. Ναι, ομολογουμένως ο Πρόεδρος Ομπάμα δεν μπορεί εύκολα να εμφανιστεί σ’ ένα σινεμά.

Η προβολή θα γίνει μόλις ο Ομπάμα επιστρέψει από την επίσημη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη για να μιλήσει με τους πληγέντες από τον τυφώνα Σάντι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

«Shall we stop this bleeding?»: νέο τρέιλερ για το «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα