Ο Νικ Χόρνμπι διασκευάζει το ”Wild” για τη Ρις Γουίδερσπουν

Ο Νικ Χόρνμπι διασκευάζει το ”Wild” για τη Ρις Γουίδερσπουν

Το επόμενο σχέδιό της Ρις Γουίδερσπουν, με την ιδιότητα της παραγωγού αυτή τη φορά, είναι η κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος της Τσέριλ Στρέιντ

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ένα road trip με τα πόδια είναι το επόμενο κινηματογραφικό εγχείρημα του Νικ Χόρνμπι, βασισμένο στο αυτοβιογραφικό «Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail» της Τσέριλ Στρέιντ.

Μπορεί να έχει την εικόνα της all-American ξανθιάς, αλλά η Ρις Γουίδερσπουν έχει το ανεξάρτητο πνεύμα μέσα της. Το επόμενο, φιλόδοξο σχέδιό της, με την ιδιότητα της παραγωγού αυτή τη φορά, είναι η κινηματογραφική διασκευή του αυτοβιογραφικού μυθιστορήματος της Τσέριλ Στρέιντ, «Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail», ένα υπαρξιακό road trip με ηρωίδα μια 22χρονη κοπέλα που προσπαθεί να γυρίσει τη ζωή της ανάποδα.

Πριν λίγους μήνες, η Ρις Γουίδερσπουν είχε συμφωνήσει ν’ αναθέσει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Wild» στη Λίζα Τσολοντένκο, που έχει δει την εμπορικότητά της ν’ ανεβαίνει μετά την επιτυχία του «The Kids Are All Right». Η συνεργασία φαίνεται ότι δεν ευοδώθηκε, ωστόσο και ένα νέα όνομα εμφανίστηκε για τη συγγραφή του σεναρίου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα