O Ντίνο Σταματόπουλος μιλάει στο Flix για την “Anomalisa” του Τσάρλι Κάουφμαν

O Ντίνο Σταματόπουλος μιλάει στο Flix για την “Anomalisa” του Τσάρλι Κάουφμαν

Ο executive producer της ταινίας που θα γυριστεί αποκλειστικά από τις εισφορές των φαν, αποκαλύπτει ό,τι θα ήθελες να γνωρίζεις για το επόμενο σενάριο του Τσάρλι Κάουφμαν.

Επιμέλεια:  Θοδωρής Δημητρόπουλος

Η ιστορία δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Ξεκινά πριν κάποια χρόνια, όταν οι, φίλοι από τότε, Ντίνο Σταματόπουλος και Νταν Χάρμον, βρέθηκαν στην παρουσίαση ενός άγνωστου σεναρίου του Τσάρλι Κάουφμαν, το οποίο και λάτρεψαν.

Σήμερα, οι δυο τους είναι επικεφαλείς (μαζί τον Τζέιμς Φίνο και τον Τζο Ρούσο) των Starburns Industries, ενός μικρού, ανεξάρτητου στούντιο με ειδίκευση στο stop-motion animation που έχει ως έδρα ένα κάστρο στο Μπέρμπανκ των ΗΠΑ.

Ναι, ένα κάστρο.

Έχοντας κι οι δυο τους αφήσει πίσω το αριστουργηματικό “Community” (που ο Νταν Χάρμον δημιούργησε πριν απολυθεί από τη Sony αυτό το καλοκαίρι), ξεκινούν ένα ενδιαφέρον πείραμα. Θέλουν το μικρό αυτό στούντιο, το οποίο μεταξύ άλλων ευθύνεται και για το καλύτερο επεισόδιο του “Community” (το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο stop-motion “Abed’s Uncontrollable Christmas”), να γίνει πόλος έλξης μιας σειράς σημαντικών ονομάτων στη σύγχρονη κωμωδία και όχι μόνο, των οποίων τα σενάρια θα φέρουν (αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο) στη ζωή.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Flix

Διαβάστε ακόμη:

Η “Anomalisa” του Τσάρλι Κάουφμαν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα