O πλανήτης Γη, δεν είναι έτοιμος για την serial killer ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

O πλανήτης Γη, δεν είναι έτοιμος για την serial killer ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο

Ο ομιλητικός σκηνοθέτης βρέθηκε απροειδοποίητα στο φεστιβάλ του Μπουσάν και κουβέντιασε με τον Μπονγκ Τζουν-χο, για το σινεμά τους

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

“Ηρθα εδώ αυθόρμητα. Μιλούσα με έναν φίλο στο τηλέφωνο που είχε δουλέψει για το “Snowpiercer” και μου έλεγε ότι ήταν στο φεστιβάλ του Μπουσάν με τον Μπονγκ Τζουν-χο για την προβολή της ταινία. Μου αρέσει πολύ το σινεμά του και δεν τον είχα γνωρίσει πότε κι έτσι αποφάσισα να έρθω”. Ετσι εξήγησε την απόφασή του να επισκεφθεί απροειδοποίητα το φεστιβάλ του Μπουσάν λίγο πριν την λήξη του, κάτι που οι διοργανωτές του, εκμεταλλεύθηκαν για να οργανώσουν μια ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα στους δύο σκηνοθέτες.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες πάντως, η επίσκεψη του Ταραντίνο, δεν ήταν και τόσο αυθόρμητη, αλλά καθοδηγούμενη από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, προκειμένου ο κολλητός του σκηνοθέτης να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στην Weinstein Company και τον Μπονγκ Τζουν-χο, αφού οι φήμες θέλουν τον τελευταίο να έχει εξοργιστεί από τις μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει ο Γουάινσταϊν στο “Snowpiercer” για την εκδοχή που θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα