Ο Ράιαν Ρέινολντς έδωσε 2.000.000 δολάρια για ένα πάθος του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ράιαν Ρέινολντς έδωσε 2.000.000 δολάρια για ένα πάθος του
O Ράιαν Ρέινολντς δεν σταματά να εκπλήσσει. Invision/AP Vianney Le Caer

Ο Ράιαν Ρέινολντς βγάζει εκατομμύρια ως παραγωγός και σεναριογράφος του Deadpool. Ποιος είναι ο μισθός που παίρνει για αυτόν το ρόλο και γιατί τον απαρνήθηκε.

Μεταξύ όσων θα συμβούν την ερχόμενη εβδομάδα είναι η πρεμιέρα της συνύπαρξης του Χιου Τζάκμαν με τον Ράιαν Ρέινολντς ή για την ακρίβεια αυτή των σούπερ ηρώων που τους ‘ανήκουν’ («Deadpool and Wolverine»), στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ας πέσει το trailer.

Οι πρωταγωνιστές έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για το promo και έχουν δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Σε αυτήν του Ρέινολντς στους New York Times ο εκ των παραγωγών του franchise ομολόγησε ότι για να καταφέρει να δει τον ήρωα του στη μεγάλη οθόνη, απαρνήθηκε το μισθό του.

Το μπάτζετ του πρώτου Deadpool ήταν 58 εκατομμύρια δολάρια. Στο box office έκανε 775.000.000 δολ. και έτσι, άναψε το πράσινο φως για τo δεύτερο που ‘έδωσε’ 785.000.000 δολ.

«Προσπαθούσα επί 10 χρόνια να πείσω παραγωγούς για το Deadpool. Όταν πια τα κατάφερα, το μπάτζετ ήταν τόσο χαμηλό που για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, άφησα πίσω την αμοιβή μου. Κανένα κομμάτι του εαυτού μου δεν σκέφτηκε πως θα γίνει μεγάλη επιτυχία.

Εν τω μεταξύ, δεν επέτρεπαν στους συν-σεναριογράφους μου, Ρετ Ριζ και Πολ Βέρνικ να είναι στο πλατό, οπότε πήρα τα λίγα χρήματα που μου είχαν απομείνει και τους τα έδωσα, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα de facto γραφείο συγγραφέων, σε παραγωγή που δεν ήταν κανονική μεταφορά κόμικ».

Κατέληξε στο ότι αυτή η δουλειά του πρόσφερε ένα πολύτιμο μάθημα.

«Θεωρώ πως ένας από τους μεγάλους εχθρούς της δημιουργικότητας είναι ο πολύς χρόνος και τα χρήματα. Αυτή η ταινία δεν είχε ούτε χρόνο ούτε χρήματα. Πραγματικά ενθάρρυνε τη δημιουργικότητα. Έγινε προτεραιότητα ο χαρακτήρας αντί του θεάματος, κάτι που είναι λίγο δύσκολο να εκτελεστεί σε μια ταινία κόμικ.

Επένδυσα τόσο πολύ σε κάθε μικρολεπτομέρεια του και δεν διαπίστωσα πως είχα καιρό να νιώσω όπως ένιωθα. Θυμήθηκα πως αυτό ήταν το ζητούμενο μου στην αρχή της διαδρομής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα