Ο Θεός συγχωρεί. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι! Πρώτο teaser από το ”Only God Forgives” του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Ο Θεός συγχωρεί. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι! Πρώτο teaser από το ”Only God Forgives” του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Δείτε τις πρώτες σκηνές από το ''Only God Forgives'' του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις… Κάννες για το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, ο οποίος στη δεύτερη συνεργασία του με τον Ράιαν Γκόσλινγκ μετά το «Drive», ενδίδει ακόμη μια φορά στη βία ενός meant to be cult θρίλερ για γερά νεύρα!

Οι πρώτες εικόνες από το «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινκγ Ρεφν επιβεβαιώνουν αυτό που υποσχόταν εδώ και καιρό όχι μόνο η υπόθεση της ταινίας, αλλά και η αποτρόπαια αφίσα με το παραμορφωμένο από το ξύλο πρόσωπο του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Μία, δηλαδή, φυσική συνέχεια του «Drive», με περισσότερη βία, περισσότερο Ράιαν Γκόσλινγκ και ιδανική προσθήκη μια δαιμονική Κριστίν Σκοτ Τόμας, ένα ρινγκ πολεμικών τεχνών και μια ιστορία εκδίκησης που φιλοδοξεί με τη σειρά της να γίνει cult.

Ετσι, οι φανατικοί του Ράιαν Γκόσλινγκ μπορούν να τον απολαύσουν πλέον σε τρία τρέιλερ επερχόμενων ταινιών, αφού εκτός από το «Only God Forgives», όλα είναι έτοιμα για την κυκλοφορία στις αίθουσες του «Τhe Place Beyond the Pines» του Ντέρεκ – «Blue Valentine» – Σιανφράνς και του «Gangster Squad» του Ρούμπεν Φλάισερ.

Δείτε  τις πρώτες σκηνές από το «Only God Forgives» στο Flix

Διαβάστε ακόμα

* Ράιαν Γκόσλινγκ – Μπράντλεϊ Κούπερ. Επιτέλους τρέιλερ για το «Τhe Place Beyond the Pines»

* Αυτή είναι γκανγκστερική ταινία της νέας εποχής. Featurette από το «Gangster Squad»!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα