Ο Τιμ Ροθ είναι ένας από τους πιο διάσημους serial killer της Βρετανίας στο «Rillington Place»

Ο Τιμ Ροθ είναι ένας από τους πιο διάσημους serial killer της Βρετανίας στο «Rillington Place»

Kαι η Σαμάνθα Μόρτον η άτυχη γυναίκα του.

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Στην μίνι σειρά του BBC που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται, ο Ροθ δίνει μια ανατριχιαστική ερμηνεία στον ρόλο του Ρεγκ Κρίστι, ενός κατά συρροή δολοφόνου ο οποίος σκότωσε τουλάχιστον οχτώ γυναίκες ανάμεσα στις οποίες και η συζυγός του.

Είναι μια ιστορία η οποία έχει ειπωθεί ξανά στην βρετανική τηλεόραση και το σινεμά, αλλά που αποκτά ξεχωριστό λόγο ύπαρξης από το δίδυμο των πρωταγωνιστών του στην νέα αυτή αφήγηση του.

 

Ο Ροθ είναι εξαιρετικός στον ρόλο του Κρίστι, ενός άντρα τόσο κυνικού και σκοτεινού που δεν διστάζει να φτάσει στα όρια του φόνου όταν η γυναίκα του τον «προσβάλλει» μπροστά σε μια καλεσμένη τους.

Η Μόρτον ενσαρκώνει την Εθελ με όλη την ένταση και τον τρόμο μιας γυναίκας που σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι τα μυστικά που κρύβει ο άντρας της είναι πολύ πιο σκοτεινά απ΄οτιδήποτε θα μπορούσε να φανταστεί.

 

Κλειστοφοβικό, ατμοσφαιρικό και αγωνιώδες το «Rillington Place» υπόσχεται ανατριχίλες και την αίσθηση μιας αναπόφευκτης τραγωδίας που δεν ξεπλένει κανένα φλιτζάνι απογευματινού τσαγιού και κανένα πακέτο με shortbread μπισκοτάκια.

Δείτε το τρέιλερ κι ένα preview του πρώτου επεισοδίου πιο κάτω.

 

[Πηγή: Flix.gr]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα