Ο Τομ Χανκς το έχει παράπονο: “ο ρόλος που ποτέ δε θα παίξω!”

Ο Τομ Χανκς το έχει παράπονο: “ο ρόλος που ποτέ δε θα παίξω!”

Δύο Οσκαρ Α' ανδρικού ρόλου, μία καριέρα γεμάτη από πρωτοκλασάτες ερμηνείες, ένας στιβαρός πρωταγωνιστής που το Χόλιγουντ αρέσκεται να τον αποκαλεί «κλασικό». Κι όμως. Ενα ρόλο δεν του τον δίνει...

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργο

Θα τον δείτε σε λίγες μέρες στον “Captain Phillips” του Πολ Γκρίνγκρας και θα κρίνετε από μόνοι σας. Σε εκείνα τα τελευταία δέκα λεπτά της ταινίας που ένας ηθοποιός ξέρει πώς να πατήσει το γκάζι και να το συγκρατεί με πνιχτά φρεναρίσματα. Πώς το ξέσπασμα γίνεται ειλικρινές όταν το γειώσεις μέσα σου. Μπορεί να σας φαίνεται το τυπικό αμερικανικάκι, μπορεί να μην σας πείθει η αλά Τζίμι Στιούαρτ περσόνα του καλού παιδιού, μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος σας. Ο Τομ Χανκς όμως είναι ένας έμπειρος, στιβαρός, σχετικά τολμηρός στις επιλογές του και, σε στιγμές, εξαιρετικός ηθοποιός.

Κι όμως. Οσο κι αν το Χόλιγουντ τον στηρίζει και επενδύει σ’ αυτόν, όσο κι αν οι συνάδελφοί του υποκλίνονται και τον βραβεύουν, όσο κι αν το αμερικανικό κοινό τον εμπιστεύεται εντός κι εκτός μεγάλης οθόνης , υπάρχει ένας ρόλος που δεν του χαρίζεται ποτέ. Κι ο ίδιος το έχει παράπονο και το εξομολογείται στις συνεντεύξεις που δίνει αυτή την εποχή για το “Captain Phillips”.

Διαβάστε την συνέχεια στο Flix.gr

Περισσότερος Τομ Χανκς:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα