Ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με λέμφωμα

Ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με λέμφωμα
O Jeff Bridges Invision/AP

Ο Τζεφ Μπρίτζες, ένας από τους πιο εμβληματικούς Αμερικανούς ηθοποιούς, ανακοίνωσε πως πάσχει από λέμφωμα. Όπως έγραψε στο Twitter, η "πρόγνωση είναι καλή" και ξεκινάει θεραπεία.

Με ένα tweet δείγμα του δυνατού χαρακτήρα του ο Τζεφ Μπρίτζες γνωστοποίησε σ’ όλον τον κόσμο ότι διαγνώστηκε με λέμφωνα.

Ο 70χρονος Αμερικανός ηθοποιός, ο οποίος το 2010 απέσπασε βραβείο Οσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία Crazy Heart, τόνισε επίσης ότι η πρόγνωση για τη δική του περίπτωση είναι καλή και ότι θα ενημερώσει για την πορεία της θεραπείας του η οποία έχει ήδη αρχίσει.

Το λέμφωνα επηρέζει το λεμφικό σύστημα του οργανισμού και είναι μορφή καρκίνου απειλητική για τη ζωή σε πολλές περιπτώσεις.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

O Τζεφ Μπρίτζες εκτός από ηθοποιός, είναι επίσης μουσικός και παραγωγός, πρωτοεμφανίστηκε στο αμερικανικό σινεμά το 1970 και έκτοτε έχει παίξει (και πρωταγωνιστήσει) σε δεκάδες παραγωγές. Πιο πριν, από παιδί ακόμα, είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα