Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζεται για κάτι… άλλο από τα σίκουελ του ”Avatar”

Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζεται για κάτι… άλλο από τα σίκουελ του ”Avatar”

Η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα κι ο Κάμερον μοιάζει ακόμα τσιμπημένος με το σινεμά, μια και ανακοίνωσε το σχέδιό του για μια νέα ταινία, που ωστόσο εκτυλίσσεται στον πλανήτη Γη...

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Μπορεί να έχει γίνει μόνιμος κάτοικος του πλανήτη Πανδώρα, αλλά η ρουτίνα είναι κακό πράγμα κι έτσι ο Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε ένα καινούριο πρότζεκτ που εκτυλίσσεται… στο Τέξας κι έχει για ηρωίδα μια (σχεδόν) κανονική γυναίκα.

«Τα τελευταία 16 χρόνια έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην εξερεύνηση του βυθού και στη δημιουργία ταινιών. Εκανα δυο ταινίες σε 16 χρόνια και οκτώ καταδυτικές εξορμήσεις. Πέρσι παρά λίγο να καταργήσω τελείως το αναπτυξιακό κομμάτι της εταιρείας παραγωγής μου. Δε μ’ ενδιαφέρει να αναπτύξω τίποτα.

Η δουλειά μου είναι τα ‘Avatar’. Τελεία. Αυτό είναι. Θα κάνω το ‘Avatar 2’, το ‘Avatar 3’, ίσως και το ‘Avatar 4’, δε θα κάνω παραγωγή για ταινίες άλλων ανθρώπων. Δε μ’ ενδιαφέρει να μου στέλνουν σενάρια.»

Αυτά έλεγε πέρσι ο Τζέιμς Κάμερον στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν παραπάνω από σαφής. Ή ίσως όχι…

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τζέιμς Κάμερον θα γυρίσει 3 sequels του «Avatar» ταυτόχρονα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα