Ο Τζέιμς Κάμερον βρήκε τη δική του Πανδώρα… Και την αγόρασε!

Ο Τζέιμς Κάμερον βρήκε τη δική του Πανδώρα… Και την αγόρασε!

O Τζέιμς Κάμερον ανακάλυψε την τοποθεσία των ονείρων του και χτίζει το σπίτι του στο Βορρά της Νέας Ζηλανδίας. Δείτε φωτογραφίες από το νησί που αναμένεται να ''φιλοξενήσει'' τα σίκουελ του ''Αvatar''

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ο σκηνοθέτης που κατεξοχήν αγαπά το μέγεθος και τον ανοιχτό ορίζοντα, φτιάχνει το σπίτι του σ’ έναν τόπο που μοιάζει βγαλμένος από δική του ταινία.

Η τοποθεσία λέγεται Πουνούι και βρίσκεται στο Βορρά της Νέας Ζηλανδίας. Γύρω από μια μεγάλη λίμνη, εκτείνονται στρέμματα αμπελιών που οδηγούν προς τα ανοιχτά νερά του Ειρηνικού Ωκεανού και την Ανταρκτική. ”Ανυπομονώ να βάλω τη στολή κατάδυσής μου και να δοκιμάσω το νερό”, λέει ο Τζέιμς Κάμερον σε συνέντευξή του στους NYT.

Σ’ αυτήν την περιοχή, ο Τζέιμς Κάμερον αγόρασε πρόσφατα 250 στρέμματα γης, για 16 εκ. δολάρια και σκοπεύει εκεί, όχι απλώς να χτίσει το σπίτι του, αλλά και να γυρίσει τα δύο προγραμματισμένα σίκουελ του ”Αvatar”!

Άρα, η Νέα Ζηλανδία που προς το παρόν έχει ταυτιστεί με το σινεμά του Πίτερ Τζάκσον μοιάζει να δημιουργεί κυριολεκτικά πρόσφορο έδαφος για τα πιο μεγάλα, φαντασμαγορικά κινηματογραφικά παραμύθια.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Δείτε φωτογραφίες του νησιού στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Τζέιμς Κάμερον θα γυρίσει 3 sequels του ”Avatar” ταυτόχρονα!

* Δεν πήγατε στο Comic Con? Δεν πειράζει! Ο Πίτερ Τζάκσον σας δείχνει τι ακριβώς παρουσίασε από το Hobbit!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα