Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2014

Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2014

Ξεχώρισαν σε θεαματικότητα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και κέρδισαν υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες

Η τηλεόραση έχει “κλέψει” πλέον αρκετή από τη λάμψη του κινηματογράφου. Οι πιο ταλαντούχοι δημιουργοί, μαζί με τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς, συμμετέχουν πια περισσότερο σε τηλεοπτικά πρότζεκτ παρά σε επίδοξα κινηματογραφικά blockbuster.

Συνδρομητικά δίκτυα όπως το HBO, το Netflix και, πρόσφατα, το Amazon, παράγουν σειρές με υψηλή καλλιτεχνική αξία, άψογες ερμηνείες και τεράστια επιτυχία.

Εκτός από την υψηλή θεαματικότητα, τα επεισόδια των σειρών αυτών βρίσκονται ψηλά στις λίστες των περισσότερο πειρατικά «κατεβασμένων» επεισοδίων κι ας κυκλοφορούν τα αντίστοιχα DVD Box Sets• οι ανυπόμονοι θεατές παντού στον κόσμο θέλουν να τα παρακολουθήσουν ακόμα και λίγες ώρες μετά την προβολή τους.

Ας τις δούμε…

HOUSE OF CARDS

 

Κανείς και τίποτα δεν κατάφερε να σταματήσει τον Φρανκ Άντεργουντ στο δρόμο του για το Οβάλ Γραφείο. Κάτι μας λέει, όμως, πως στην τρίτη σεζόν -που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου- το σύμπαν θα γυρίσει εναντίον του με τρόπο που ακόμη και εκείνος θα τα βρει σκούρα. Η σειρά είναι υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες φέτος.

THE KNICK

 

Ο Κλάιβ Όουεν υποδύεται τον αντικομφορμιστή χειρουργό ενός νοσοκομείου της Νέας Υόρκης των αρχών του 20ού αιώνα. Καταπληκτικά σκηνικά, αληθοφανείς ιατρικές πράξεις της εποχής, υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας για τον πρωταγωνιστή.

FARGO

 

Πέντε υποψηφιότητες για την καταπληκτική μίνι σειρά που προβλήθηκε την άνοιξη και εντυπωσίασε τους πάντες. Έγκλημα και τιμωρία στον παγωμένο αμερικανικό βορρά, με μαύρο χιούμορ και υπέροχες ερμηνείες.

Δείτε και τις υπόλοιπες:

Πηγή: Fortunegreece.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα