Οικογενειακή τραγωδία για τον σκηνοθέτη των ‘300’

Οικογενειακή τραγωδία για τον σκηνοθέτη των ‘300’

Ο διάσημος σκηνοθέτης των ταινιών "300", "Watchmen και Batman" V. Superman" αποχώρησε από την παραγωγή της τελευταίας του ταινίας λόγω του θανάτου της 20χρονης κόρης του

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ, γνωστός μεταξύ άλλων για τις κινηματογραφικές επιτυχίες “300”, “Watchmen” και “Batman V. Superman: Dawn of Justice” αποχώρησε από την παραγωγή της νέας ταινίας “Justice League” εξαιτίας μιας προσωπικής τραγωδίας.

Η είδηση για το οικογενειακό δράμα του Σνάιντερ ήρθε στην επιφάνεια μέσα από την ανακοίνωση των εταιρειών παραγωγής Warner Bros και DC για την προσωρινή διακοπή της συνεργασίας του σκηνοθέτη στην ταινία και της ανάθεσης των καθηκόντων του στον Joss Whedon (σκηνοθέτη των Avengers που πρόσφατα πήρε μετεγγραφή από τη Marvel στην DC για να σκηνοθετήσει την ταινία Batgirl).

Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη κόρη του Σνάιντερ, Ότομν, αυτοκτόνησε στις 20 Μαρτίου. Ο πατέρας της είχε ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του υπερ-ηρωικού “Justice League” και είχε προχωρήσει στο μοντάζ της ταινίας, όμως λόγω πένθους ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να το ολοκληρώσει.

Έτσι, τις τελευταίες πινελιές στην παραγωγή θα βάλει ο Whedon, στον οποίο ανατέθηκε να γυρίσει κάποιες επιπρόσθετες σκηνές που ήθελε ο Σνάιντερ, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του, και να τις ενσωματώσει στο τελικό μοντάζ.

(Φωτογραφία: AP Photo/Joel Ryan)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα