One way για το Νιου Πένζανς: Το ”Μoonrise Kingdom” μέσα από τα μάτια των συντελεστών του

One way για το Νιου Πένζανς: Το ”Μoonrise Kingdom” μέσα από τα μάτια των συντελεστών του

Δείτε το βίντεο με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της ταινίας ''Ο Έρωτας του Φεγγαριού'' του Γουές Άντερσον που βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 14/6. Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Flix.gr

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον και ο Τζέισον Σουόρτσμαν μας ξεναγούν στους δρόμους, τα δάση, τις παραλίες και τα… αντίσκηνα του ”Έρωτα του Φεγγαριού”.

Το ”Moonrise Kingdom”, όπως και όλες οι ταινίες του Γουές Άντερσον, έχει μια μαγική συνταγή: ρετρό ρούχα και διακόσμηση, νοσταλγική statement μουσική, χιούμορ και πολλή μελαγχολία, εφηβικούς έρωτες και δυσλειτουργικούς αξιολάτρευτους ήρωες.

Και καστ. Τους παλιούς, σταθερούς, γνώριμους και τους νέους, τους ”προσκεκλημένους” στην οικογένεια Άντερσον, που με τη συμμετοχή τους ανταλλάσσουν ματ ασημόσκονη με την ταινία.

Στο παρακάτω βίντεο, τρεις από αυτούς, δύο ”παλιοί”, ο Μπιλ Μάρεϊ και ο Τζέισον Σουόρτσμαν και μία ”νέα”, η Τίλντα Σουίντον, περιγράφουν τη ζωή στην ”Κατασκήνωση του Γουές Άντερσον” και μιλούν για την ταινία και τους ήρωές τους. Δείτε το και προετοιμαστείτε για τον ”Έρωτα του Φεγγαριού” που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου από την Odeon.

Δείτε το βίντεο με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε επίσης:

* Διαβάστε και δείτε τα πάντα για το ”Moonrise Kingdom”

* Anderson Unlimited: το Flix κάνει επίσκεψη, μ’ ένα video essay, στην κινηματογραφική οικογένεια και το σύμπαν του σκηνοθέτη.

* Το mixtape του Γουες Αντερσον: δείτε το και ακούστε το.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα