Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε – με δική σας ευθύνη – στο δεύτερο κύκλο του ‘Wayward Pines’

Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν μπείτε – με δική σας ευθύνη – στο δεύτερο κύκλο του ‘Wayward Pines’

Ο δεύτερος κύκλος του "Wayward Pines" ξεκινάει στο Fox την Τρίτη 7 Ιουνίου. Μην πιστέψετε στιγμή πως είστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσετε με... γυμνά χέρια! (Pics)

Το «Wayward Pines» θα ήταν μια συνηθισμένη σειρά, με τη σφραγίδα του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν στην ομάδα που τη δημιούργησε, την υπέροχη επιστροφή του Ματ Ντίλον σε ένα ταιριαστό – επιτέλους – πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα μυστηριώδες στόρι που θα αρκούσε να ξεκινήσει συζητήσεις επί συζητήσεων για το μέλλον όχι μόνο της τηλεόρασης αλλά και της ίδιας της ανθρωπότητας…

Το «Wayward Pines» ήταν όλα αυτά, αλλά μαζί και μια τεράστια κριτική και εμπορική επιτυχία που ήρθε αναπάντεχα, αλλά δικαιολογημένα. H σειρά έγινε η νούμερο ένα στις ηλικίες 18-49 για το καλοκαίρι του 2015, ενώ συγκέντρωσε συνολικά 9.4 εκατομμύρια θεατές, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει σε μια δεύτερη σεζόν που ξεκινάει την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 22.40 στο FOX, ενώ  όλα τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου θα είναι διαθέσιμα και on-demand μέσω FOX Play.

Να, τι πρέπει να γνωρίζετε πριν περάσετε και πάλι – με δική σας ευθύνη – την πύλη του «Wayward Pines»:

[Προσοχή, ακολουθούν spoilers για τον πρώτο κύκλο του «Wayward Pines»]

 

Που είχαμε μείνει / Στο τέλος του πρώτου κύκλου ο Ιθαν Μπερκ (ο Μάτ Ντίλον που δεν επιστρέφει για το δεύτερο κύκλο) μαθαίνει πλέον πως έξω από το Wayward Pines ζουν μόνο ανθρωποφάγα τέρατα, ενώ θυσιάζεται προκειμένου η πόλη να απαλλαγεί από τον Ντέιβιντ Πίλτσερ (τον υποδυόταν ο Τόμπι Τζόουνς), ο οποίος ήταν και υπεύθυνος για την τεχνητή αυτή πολιτεία.

Από που ξεκινάμε / Ο δεύτερος κύκλος της σειράς – 10 επεισόδια συνολικά – έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί κανείς να τον παρακολουθήσει ακόμη κι αν δεν γνωρίζει επακριβώς τα γεγονότα που συνέβησαν στον πρώτο κύκλο. Μια νέα άφιξη στην πόλη έρχεται να αναστατώσει τα πάντα, καθώς νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στην επιφάνεια, μόνο που πλέον ο χρόνος για το ανθρώπινο γένος μετράει αντίστροφα. Οι σεναριογράφοι της σειράς αναγκάστηκαν να αυτοσχεδιάσουν αφού ο πρώτος κύκλος εξήντλησε το υλικό από την τριλογία του Μπλέικ Κράουτς στην οποία βασίζεται η σειρά.

 

Διαβάστε αναλυτικά τη γνώμη του Flix για τον πρώτο κύκλο της σειράς Στo «Wayward Pines» το «Village» συνάντησε το «Prisoner»

Οι νέοι ήρωες και αυτοί που επιστρέφουν / Εδώ μας ενδιαφέρει βασικά ότι ο νέος κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Τζέισον Πάτρικ στο ρόλο του γιατρού Τέο Γιέντλιν, ο οποίος παγιδεύεται στο Wayward Pines και άρα υποχρεώνεται να αναζητήσει αλήθειες… Νέος ήρωας είναι και ο ιστορικός Σι Τζέι Μίτσαμ του Ντζιμόν Χόνσου που θα βοηθήσει τον Τζέισον Πάτρικ στην αναζήτησή του. Επιστρέφουν από τον πρώτο κύκλο ο Τόμπι Τζόουνς, η Μελίσα Λίο, η Χόουπ Ντέιβις, ο Τέρενς Χάουαρντ, η Σάνιν Σόσαμον.

Δείτε παρακάτω νέους και παλιότερους ήρωες να ποζάρουν σίγουροι πως ξέρουν περισσότερα μυστικά για το Wayward Pines απ’ όσα θα μάθετε ποτέ…

Ο δεύτερος κύκλος του «Wayward Pines» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 22.40 στο FOX.  Το κανάλι FOX προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόραση, ενώ  όλα τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και on-demand μέσω FOX Play.

 

 

Πηγή: flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα