Όσκαρ 2018: Από τον πρώτο Αφρικανό νικητή στον ‘Νονό’- Οι πρωτιές των βραβείων

Όσκαρ 2018: Από τον πρώτο Αφρικανό νικητή στον ‘Νονό’- Οι πρωτιές των βραβείων
FILE - In this March 23, 2003, file photo, actresses Meryl Streep, left, and Barbra Streisand applaud on stage during a reunion of past Oscar winners during the 75th Academy Awards in Los Angeles. Streisand told MSNBC "Hardball host Chris Matthews Monday that she completely agrees with Streep's criticisms of Trump during the Golden Globes on Sunday, Jan. 8, 2017. (AP Photo/Kevork Djansezian, File) AP

Τα Academy Awards γιορτάζουν τα 90α γενέθλια, διάστημα στο οποίο συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν είχαν ξαναγίνει. Ας δούμε το ΤΟΡ10!

Από τους ηθοποιούς που κέρδισαν τα πρώτα χρυσά αγαλματίδια μέχρι τον πρώτο ρόλο που έδωσε δύο νίκες, αυτές είναι οι πρωτιές των βραβείων Όσκαρ.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες NOVA!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Οι Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες NOVA!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι, Wonder, Η Μορφή του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα