Ouch! Η Catwoman είναι κακό κορίτσι

Ouch! Η Catwoman είναι κακό κορίτσι

H Αν Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί ως Catwoman και είναι πιο μοιραία και πιο σκοτεινή από ποτέ. Δείτε το τέταρτο τρέιλερ της ταινίας και θα συμφωνήσετε απολύτως

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Ενάμισι μήνα πριν το ”The Dark Knight Rises” βγει στις ελληνικές αίθουσες – δυο βδομάδες μόνο για την Αμερική – η Catwoman της Αν Χάθαγουεϊ αποκαλύπτεται. Και, ευτυχώς, είναι πολύ πολύ άτακτη!

Με δυο νέα υλικά που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες από το στρατόπεδο του ”The Dark Knight Rises”, η Αν Χάθαγουεϊ, σε πείσμα των επιφυλακτικών fans, μάλλον αποδεικνύει ότι η δική της Catwoman είναι φτιαγμένη από το μαύρο latex που μας αρέσει: σκοτεινή, μοιραία, έξυπνη κι ατρόμητη, έτοιμη να πολεμήσει στην πλευρά του Μπάτμαν γιατί ο Μπέιν είναι, ίσως, η μόνη ύπαρξη που τη φοβίζει.

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ του ”The Dark Knight Rises”, η Σελίνα Κάιλ / Κατγούμαν ρίχνει τέτοιο ξύλο που κάνει τον Μπάτμαν να δείχνει οριακά ξενέρωτος…

Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ του ”The Dark Knight Rises” στο Flix

Αλλά και στο τέταρτο τρέιλερ που λάνσαρε η Warner Bros στα MTV Awards πριν λίγες μέρες, η ηρωίδα μοιάζει να καθορίζει την έκβαση της τελικής μάχης.

Παρακολουθείστε το τρέιλερ στο Flix

Βρείτε ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ”The Dark Knight Rises”, συγκεντρωμένο εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα