Peaky Blinders: Η πρώτη φωτογραφία του Κίλιαν Μέρφι από την ταινία του Netflix

Διαβάζεται σε 3'
Κίλιαν Μέρφι
Κίλιαν Μέρφι AP Photo/Chris Pizzello

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας “Peaky Blinders” του Netflix, με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Thomas Shelby. Στη δημοσιότητα το πρώτο καρέ.

Η νέα ταινία “Peaky Blinders” έχει μπει σε τροχιά… υλοποίησης, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, όπως είχε προαναγγελθεί τους προηγούμενους μήνες.

Ο Κίλιαν Μέρφι (Cillian Murphy) ετοιμάζεται να υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό ρόλο του γκάνγκστερ, όπως είχε κάνει γνωστό ο ίδιος πριν από μερικούς μήνες, δίνοντας μία επική απάντηση σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε ως Thomas Shelby στο “Peaky Blinders”.

Αν υπάρχει περισσότερη ιστορία για να ειπωθεί και αν ο Stephen Knight παραδώσει ένα σενάριο – όπως ξέρω ότι μπορεί -, τότε θα είμαι εκεί”, είχε πει ο Murphy. “Εννοώ, αν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τον 50χρονο Tommy Shelby, θα είμαι εκεί. Ας το κάνουμε“, είχε δηλώσει ο διάσημος ηθοποιός.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα, το Netflix επιβεβαίωσε πως η ταινία “Peaky Blinders” έρχεται μέσα από τη streaming πλατφόρμα σε σενάριο του Steven Knight.

Τώρα, το Netflix προχώρησε στη δημοσιοποίηση της πρώτης φωτογραφίας του Κίλιαν Μέρφι ως Thomas Shelby, ενώ ανήρτησε στους λογαριασμούς του και μια κοινή φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού μαζί με τον Steven Knight.

“Με εντολή των Peaky Blinders… ο Tommy Shelby επέστρεψε. Η Cillian Murphy και ο Steven Knight επανενώνονται στα γυρίσματα καθώς ξεκινά επίσημα η παραγωγή της επερχόμενης ταινίας του Netflix” ήταν τα λόγια στην ανάρτηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο σεναριογράφος υποσχέθηκε ότι η ταινία θα είναι “χωρίς φραγμούς” και ένα “εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία του Peaky Blinders”, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι “πραγματικά ενθουσιασμένος”.

Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά το ‘Peaky Blinders’ πριν από 10 χρόνια, δεν ξέραμε τι θα γινόταν η σειρά, αλλά ξέραμε ότι υπήρχε κάτι στην αλχημεία του καστ και του σεναρίου που ήταν εκρηκτικό. Το ‘Peaky’ ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια – και γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό να ξανασυναντιόμαστε με τον Στίβεν και τον Κίλιαν για να φέρουμε την ταινία στο κοινό όλου του κόσμου στο Netflix”, είχε πει προ μηνών ο σκηνοθέτης Τομ Χάρπερ.

Η συνέχεια του έπους, που διαδραματίζεται στους άνομους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τη δεκαετία του 1900, έχει γραφτεί από τον δημιουργό της σειράς, Στίβεν Νάϊτ, ο οποίος θα είναι συμπαραγωγός μαζί με τους Μέρφι, Καρύν Μάνταμπαχ και Γκάι Χέλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα