Περιμένοντας τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Περιμένοντας τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Στις 3:30 ώρα Ελλάδος, θα μάθουμε μαζί σας ποιοι θα διεκδικήσουν τα βραβεία στην 87η απονομή

O Κρις Πάιν και η πρόεδρος της Ακαδημίας Σέριλ Μπουν Αιζακς αλλά και ο Αλφόνσο Κουαρόν και ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα μοιραστούν την τιμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων των φετινών βραβείων Οσκαρ σήμερα το απόγευμα, την οποία μπορείτε να δείτε ζωντανά στο stream του Flix.

Περιμένοντας να δούμε ποιοι θα είναι οι φετινοί υποψήφιοι, αναρωτιόμαστε αν η Αβα ΝτιΒερνέι θα γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτης που θα είναι υποψήφια για το βραβείο σκηνοθεσίας για το «Selma» κι αν Τζένιφερ Ανιστον θα βρεθεί ανάμεσα στις πέντε γυναίκες που θα διεκδικήσουν το βραβείο.

Διαβάστε επίσης: H Τζούλιαν Μουρ μετάνιωσε για τον ευχαριστήριο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες

Αν ο Κλιντ Ιστγουντ στα 84 του γίνει ο πιο μεγάλος σε ηλικία υποψήφιος σκηνοθέτης παίρνοντας τον τίτλο από τον Τζον Φορντ κι αν ο Ρόμπερτ Ντιβάλ 84 επίσης πάρει τον ίδιο τίτλο στην κατηγορία των ηθοποιών από τον Χαλ Χόλμπρουκ.

Αν ο Στιβ Καρέλ θα μπει στην πεντάδα των υποψήφιων για τον Α Ανδρικό ρόλο ή αν ο Τζέικ Τζίλενχαλ του «Nightcrawler» ή ο Ντέιβιντ Ογιελόουο του «Selma» του κλέψουν την θέση.

Διαβάστε επίσης: O Κρις Χέμσγουορθ μπορεί και ακόμη πιο σέξι…

Αν το σενάριο του «Whiplash» κατορθώσει να μπει στα πέντε υποψήφια παρ΄ ότι η Ακαδημία το κατέταξε στα Διασκευασμένα Σενάρια παρά τις αντιρρήσεις των δημιουργών του κι αν ο Εμάνουλε Λουμπέσκι κερδίσει το δεύτερο συνεχόμενο Οσκαρ του για το «Birdman», μετά το περσινό του για το «Gravity».

Θα τα ξέρουμε όλα σε λίγες ώρες και θα τα σχολιάσουμε όλα μαζί…

Διαβάστε επίσης: Αν ο Τζάστιν Μπίμπερ πρωταγωνιστούσε στο «Whiplash»

Πηγή: Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα