Ποια Αμερικανίδα ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Όντρι Χέπμπορν;

Ποια Αμερικανίδα ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Όντρι Χέπμπορν;
Ένας μύθος και σε γραμματόσημο ASSOCIATED PRESS

Το φιλμ ανακοίνωσε ότι δρομολογεί το κανάλι Apple TV, με σκηνοθέτη τον υποψήφιο για Όσκαρ Ιταλό, Λούκα Γκουαντανίνο.

Με πρώτη ματιά, δεν την λες και προφανή επιλογή. Καλά, τα χρώματα, που δεν μοιάζουν, διορθώνονται πανεύκολα. Αλλά η έκφραση; Εκείνος ο μοναδικός συνδυασμός εξυπνάδας, ζωντάνιας, ομορφιάς και απίθανου class που καθιέρωσαν την Όντρι Χέπμπορν σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο να το μιμηθείς. Να το αναπαραστήσεις…

Η Ρούνι Μάρα AP

Όπως κι αν έχει, την μυθική σταρ του Χόλιγουντ, της απαράμιλλης κομψότητας, αλλά και του ανθρωπιστικού έργου θα υποδυθεί η Ρούνι Μάρα, όπως μας πληροφορεί το Variety. Την δε σινεβιογραφία που μόλις ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η Apple θα σκηνοθετήσει ο Ιταλός Λούκα Γκουαντανίνο, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Μάικλ Μίτνικ.
Περιοδικό Life, Δεκέμβριος 1953 AP

Έχοντας γίνει θρύλος και εικόνα-φετίχ μέσα από ταινίες σαν το «Διακοπές στην Ρώμη», το μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία», την «Γλυκιά μου Σαμπρίνα», και βέβαια το κλασικό «Πρόγευμα στο Τίφανις», η Χέπμπορν είναι μία/ ένας από τους ελάχιστους ηθοποιούς που έχουν πετύχει EGOT, δηλαδή, έχουν κερδίσει και Έμι, και Γκράμι (μετά θάνατον), και Όσκαρ, και Τόνι. Επίσης, όταν σταμάτησε να ασχολείται με τον κινηματογράφο, η Χέπμπορν αφιέρωσε τα τελευταία 15 χρόνια στης ζωής της στους σκοπούς της UNICEF και στα παιδιά της Αφρικής, της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας.
Όντρι Χέπμπορν: Υπέροχη στα 63 της AP

Βέβαια, η Μάρα έχει αποδείξει πόσο εξαιρετικές ερμηνείες είναι ικανή να καταφέρει –δυο φορές έχει φτάσει στον προθάλαμο ενός Όσκαρ, μια το 2011 για το ριμέικ του «Κοριτσιού με το τατουάζ», την δεύτερη το 2015 για την θαυμάσια «Κάρολ» του Τοντ Χάινς δίπλα στην σαγηνευτική Κέιτ Μπλάνσετ. Αλλά κι ο Γκουανταγνίνιο την έχει την οσκαρική του υποψηφιότητα για την σκηνοθεσία του λεπταίσθητου ρομαντικού δράματος ενηλικίωσης «Να με φωνάζεις με το όνομά σου». Καλοί οιωνοί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα