Πολ Τόμας Αντερσον: επόμενος ”Master”, ο Τόμας Πίντσον

Πολ Τόμας Αντερσον: επόμενος ”Master”, ο Τόμας Πίντσον
SAN SEBASTIAN, SPAIN - SEPTEMBER 27: Director Paul Thomas Anderson poses for the photographers at the Kursaal Palace during the 56th San Sebastian Film Festival on September 27, 2008 in San Sebastian, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images) Getty Images

Ο Αντερσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία του, θα είναι μεταφορά του ''Inherent Vice'' του Τόμας Πίντσον

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Η προβολή και η προώθηση του «The Master» στο Φεστιβάλ Βενετίας, είναι για τον Πολ Τόμας Αντερσον ένα διάλειμμα! Ο σκηνοθέτης δουλεύει ήδη την επόμενη ταινία του, διασκευάζοντας Τόμας Πίντσον.

Μπορεί ο Τόμας Πίντσον να είναι ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς, τα βιβλία του όμως, λόγω της πυκνής, σύνθετης γραφής του, ελάχιστα έχουν μεταφερθεί σε άλλες τέχνες και στον κινηματογράφο.

Ο Πολ Τόμας Αντερσον διαθέτει την απαραίτητη γενναιότητα! Δίνοντας συνεντεύξεις στο πλαίσιο της πρεμιέρας και της προώθησης της νέας του ταινίας, «The Master», στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Αντερσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία του, θα είναι μεταφορά του «Inherent Vice» του Τόμας Πίντσον!

«Ελπίζω ότι σύντομα θα ξεκινήσω την παραγωγή του ‘Inherent Vice’. Αυτήν την εποχή γράφω το σενάριο. Για να είμαι ειλικρινής, με βοηθά ν’ ανταπεξέλθω σ’ αυτό εδώ, την περιπέτεια του ‘Master’. Είναι απίστευτα διασκεδαστικό, αλλά είναι ταυτόχρονα και τόσο διαφορετικό κείμενο. Είναι θαυμάσιο να έχω ξαφνικά ένα συνεργάτη, με τη μορφή του Τόμας Πίντσον, όσο δουλεύω πάνω στο βιβλίο,» είπε ο Πολ Τόμας Αντερσον σε συνέντευξή του στο Screen.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα: 

* Βενετία 2012, «The Master»: απλώς masterpiece

* Βενετία 2012: Στη συνέντευξη Τύπου του «Τhe Master»!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα