Πόλεμος Marvel εναντίον DC: ‘Daredevil’ ή ‘Batman VS Superman’; Εσύ τι θα δεις στις 18 Μαρτίου

Πόλεμος Marvel εναντίον DC: ‘Daredevil’ ή ‘Batman VS Superman’; Εσύ τι θα δεις στις 18 Μαρτίου

Η Marvel και το Netflix ανακοίνωσαν πως θα επισπεύσουν την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου της σειράς Daredevil, δίνοντάς τα σύνολο των επεισοδίων την ημέρα της πρεμιέρας του πολυαναμενόμενου Batman VS Superman και ο πόλεμος με τη DC

Η επέλαση των υπερηρώων σε μικρή και μεγάλη οθόνη είναι τόσο γεγονός, όση και η έχθρα των δύο κύριων “εκπροσώπων” της παρέας των υπερηρώων στους κοινούς θνητούς, των εταιρίων DC και Marvel. Μια αντιπαλότητα που επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά στην επιλογή της Marvel να επισπεύσει την κυκλοφορία του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης μεταφοράς στο NETFLIX των περιπετειών του Daredevil. Η δεύτερη σεζόν, την οποία αναμένουν εκατομμύρια fan σε όλο τον κόσμο αναμένεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διαδικτυακής τηλεόρασης την 18η Μαρτίου, ημέρα που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της ταινίας Batman VS Superman στην Αμερική.

Αν και η σύγκριση μοιάζει μάλλον ανόμοια, οι φανατικοί των κόμικ – τουλάχιστον στην Αμερική – θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στον κόκκινο διάβολο μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης και τους δύο πιο επιφανείς ήρωες της DC και την απόλυτη μονομαχία τους στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Δείτε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν του Daredevil:

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρίες επιδίδονται σε αυτό τον πόλεμο ημερομηνιών. Όταν η DC ανακοίνωνε αρχικά την κυκλοφορία της ταινίας για τις 6 Μαΐου, η Marvel απαντούσε τοποθετώντας την ίδια μέρα την πρεμιέρα της ταινίας Captain America: Civil War, ταινία στην οποία επίσης δύο από τους σούπερ ήρωες, οι Captain America και Iron Man έρχονται αντιμέτωποι.

Πηγή: comicbook

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα