Προσοχή! Ο Τραβόλτα παραμονεύει για να σε φιλήσει

Προσοχή! Ο Τραβόλτα παραμονεύει για να σε φιλήσει

Όταν το διαδίκτυο τρολάρει την αψυχολόγητη κίνηση του Τραβόλτα στο κόκκινο χαλί. Το άβολο φιλί και η έντρομη Γιοχάνσον (pic)

Ένα από τα ευτράπελα της απονομής των Όσκαρ ήταν χωρίς αμφιβολία η “επίθεση φιλίας” (ή μήπως να την αποκαλέσουμε φιλιού) του Τζον Τραβόλτα στην Σκάρλετ Γιοχάνσον που έμεινε κυριολεκτικά παγοκολώνα, προσπαθώντας μάταια να παραστήσει πως τίποτα δεν συμβαίνει και να διατηρήσει την πόζα στα φλας των φωτογράφων.

Αυτό το φιλί και η κίνηση του ηθοποιού έδωσε έμπνευση για μια σειρά από πειραγμένες φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον Τραβόλτα, αλλά και πολλούς άλλους σε απίστευτες πόζες. Από τον θερμό εναγκαλισμό με τον Κάνιε Γουέστ, ως και το ίδιο το άγαλμα της Ελευθερίας.

Μετά τον ορυμαγδό της εμφάνισης Γκάγκα με τα κόκκινα γάντια, την αίσθηση της εμφάνισης του οικοδεσπότη της βραδιάς με εσώρουχο επί σκηνής (κίνηση που δεν κατάφερε βέβαια να δώσει και την πολυπόθητη τηλεθέαση), ο Τζον Τραβόλτα κατάφερε με αρνητικό η αλήθεια είναι τρόπο, να είναι το talk of the town στον απόηχο της απονομής.

Δείτε το βίντεο με τα ευτράπελα της βραδιάς για να πάρετε μια γεύση:

Εκτός από την κλασική εκδοχή του Τραβόλτα που την πέφτει στην Σκάρλετ – που μεταξύ μας αν δεν το επιβεβαιώναμε μόνο ως φώτοσοπ θα μπορούσαμε να το θεωρούσαμε – η φαντασία των συντακτών του reddit (γνωστών-αγνώστων στο photo-trollinh) οργίασε και έδωσε τα παρακάτω αποτελέσματα:

 

 

Όμως ο Τζον δεν αρκείται στην Σκάρλετ. Φιλάει τον Κάνιε, το άγαλμα της Ελευθερίας, τον εαυτό του, τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την έντρομη Σάρον Στόουν.

 

Πηγή: Reddit

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα