Πρωταγωνιστής του Narcos: Να κοπεί η σειρά αν οι εργαζόμενοι δεν είναι ασφαλείς

Πρωταγωνιστής του Narcos: Να κοπεί η σειρά αν οι εργαζόμενοι δεν είναι ασφαλείς
In this Aug. 21, 2017 photo, actor Pedro Pascal attends the Netflix series "Narcos" season three premiere at AMC Loews Lincoln Square, in New York. The third season of Narcos debuts Friday, Sept. 1. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Φόβους για την ασφάλεια ηθοποιών και εργαζομένων στη σειρά Narcos εκφράζει ο Πέδρο Πασκάλ. Στον αέρα τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου μετά τη δολοφονία μέλους της σειράς

O πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Narcos, Πέδρο Πασκάλ, δηλώνει πως η ολοκλήρωση της σειράς θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο το Netflix μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια προσωπικού και ηθοποιών. Η δήλωση αυτή έρχεται δυο βδομάδες μετά τη σοκαριστική είδηση της δολοφονίας εργαζομένου για τη σειρά, του Κάρλος Μουνιόθ Πορτάλ, ο οποίος βρέθηκε στο Μεξικό με το άψυχο κορμί του να φέρει πολλαπλά τραύματα από σφαίρες.

Ο άνδρας είχε εργαστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων και για την ταινία Spectre, ενώ βρισκόταν στην κακόφημη γειτονιά του Μεξικού αναζητώντας σημεία όπου θα μπορούσαν να να γίνουν τα γυρίσματα. “Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν είναι ασφαλές. Διακυβεύονται οι ζωές μας” σημείωσε ο ηθοποιός μιλώντας στο TMZ και πρόσθεσε: “Αν θέλουν να ολοκληρωθεί (η σειρά), πρέπει να βρουν τρόπους να γίνει με ασφάλεια”.

Δημοσιεύματα θέλουν την παραγωγή να αποφασίζει την μετακίνηση των γυρισμάτων της σειράς από το Μεξικό στην Κολομβία.  Το Netflix είχε κάνει με αφορμή την είδηση της δολοφονίας, την εξής δήλωση: “Είμαστε ενήμεροι για τον θάνατο του Carlos Muñoz Portal, ενός αξιοσέβαστου location scout, και στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. Τα γεγονότα γύρω από τον θάνατό του είναι ακόμη άγνωστα καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα”.

Ο 4ος κύκλος του ‘Narcos’ πρόκειται να ασχοληθεί με το διαβόητο Juarez καρτέλ, ενώ αναμένεται να δούμε εάν τα γυρίσματα θα γίνουν τελικά στο Μεξικό ή θα επιστρέψουν στην Κολομβία.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα