Πρωτοφανής πρεμιέρα για το τρέιλερ του ”Lincoln” του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Πρωτοφανής πρεμιέρα για το τρέιλερ του ”Lincoln” του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Στο πιο πολύβουο, κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης, στην Times Square, σε μια γιγάντια οθόνη θα γίνουν τ’ αποκαλυπτήρια του πρώτου τρέιλερ του ''Lincoln'' του Σπίλμπεργκ

Επιμέλεια: Λήδα Γαλανού

Στο κέντρο της Νέας Υόρκης θ’ αποκαλυφθεί το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Lincoln», με παράλληλο chat του κοινού με τον Σπίλμπεργκ και το καστ του!

Όχι στην τηλεόραση, όχι online, ούτε καν σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Στο πιο πολύβουο, κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης, στην Times Square, σε μια γιγάντια οθόνη, με live podcast θα γίνουν τ’ αποκαλυπτήρια του πρώτου τρέιλερ του «Lincoln» του Στίβεν Σπίλμπεργκ – ε, σου λέει, εκεί όλο και κάποιος θα περάσει να το δει!

Η Google και το Google+ Hangout ανέλαβαν το λανσάρισμα του τρέιλερ του «Lincoln», που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου, στις 4 το απόγευμα τοπική ώρα (2 τα ξημερώματα Παρασκευής για εμάς). Εκτός από την παρουσίαση-υπερπαραγωγή του τρέιλερ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (που υποδύεται τον Ρόμπερτ Τοντ Λίνκολν, γιο του Προέδρου, στην ταινία), θα συνομιλήσουν με το κοινό online.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο Flix

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις είναι ο Λίνκολν!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα