“Pulp Fiction” reunion στην απονομή του τιμητικού Lumiere στον Κουέντιν Ταραντίνο

“Pulp Fiction” reunion στην απονομή του τιμητικού Lumiere στον Κουέντιν Ταραντίνο

"Το σινεμά είναι η θρησκεία μου και η Γαλλία το Βατικανό μου" αναφώνησε ο Κουέντιν Ταραντίνο παραλαμβάνοντας το "Prix Lumiere" παρουσία της καλλιτεχνικής του οικογένειας: Τιμ Ροθ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ούμα Θέρμαν, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής στη γαλλική Λιόν.

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Το τιμητικό “Prix Lumiere”, είναι ένα βραβείο που εμπνεύστηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Καννών, Τιερί Φρεμό – με το φιλόδοξο στόχο να γίνει το αντίστοιχο του Βραβείου Νόμπελ για τους ανθρώπους του σινεμά. Τιμώντας λοιπόν το σύνολο της καριέρας του, ο μόλις πενταετής θεσμός, έχει βραβεύσει τους Κλιντ Ιστγουντ, Μίλος Φόρμαν, Ζεράρντ Ντεπαρντιέ και Κεν Λόουτς. Χθες δόθηκε στον Κουέντιν Ταραντίνο.

Κι εκείνος για να το γιορτάσει έφερε μαζί του στην Λιόν την πιστή παρέα των συνεργατών του: τον παραγωγό του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, την “Inglourious Basterds” πρωταγωνίστριά του Μελανί Λοράν, την μούσα του Ούμα Θέρμαν και τους σκληρούς του Τιμ Ροθ και Χάρβεϊ Καϊτέλ. Οταν οι τελευταίοι τρεις ανέβηκαν στη σκηνή, υπό τους ήχους των “You Never Can Tell» η ατμόσφαιρα έμοιαζε με άτυπο reunion του “Pulp Fiction”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Περισσότερος Κουέντιν Ταραντίνο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα