Σαν δεις τη γη από ψηλά: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σάντρα Μπούλοκ αντιμέτωποι με τη βαρύτητα στο ”Gravity”

Σαν δεις τη γη από ψηλά: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σάντρα Μπούλοκ αντιμέτωποι με τη βαρύτητα στο ”Gravity”

Τρία χρόνια πίσω, η ταινία είχε για πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ και την Αντζελίνα Τζολί. Τώρα το ''Gravity'' έρχεται με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη Σάντρα Μπούλοκ

Επιμέλεια: Γιώργος Κρασσακόπουλος

Θεαματικό, αγωνιώδες, όμορφο, ασφυκτικό, αληθινά τρομακτικό και μια δόση μεταφυσικό. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Αλφόνσο Κουαρόν υπόσχεται πολλά.

Τα διαστημικά ταξίδια δεν είναι εύκολα. Μερικές φορές όμως, το να κάνεις πράξη μια τόσο φιλόδοξη ταινία όσο το «Gravity»ς είναι ένας στόχος που αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολος.

Το φιλμ του Κουαρόν έμοιαζε χαμένο στο αχανές κενό του χολιγουντιανού πουθενά για αρκετό καιρό, αφού η πραγματοποίησή του, υπήρξε μια εξίσου αγωνιώδης διαδικασία όσο το πρώτο τρέιλερ υπόσχεται ότι θα είναι η ταινία.

Κάτι παραπάνω από τρία χρόνια πίσω, η ταινία είχε για πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Ντάουνι τζούνιορ και την Αντζελίνα Τζολί και όταν η τελευταία αποχώρησε, σχεδόν κάθε γυναίκα ηθοποιός στην Αμερική (κι όχι μόνο) βρέθηκε υποψήφια για τον ρόλο.

Καθώς όμως η εύρεση της πρωταγωνίστριας και οι τεχνικές δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσει το φιλμ προκειμένου να φτάσει στα γυρίσματα, καθυστερούσαν το ξεκίνημά του, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ αποχώρησε επίσης για να γυρίσει το «Avengers».

Ολόκληρο το κείμενο και το τρέιλερ της ταινίας στο Flix

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα