Στις Αίθουσες: Σκότωσέ τους Γλυκά

Στις Αίθουσες: Σκότωσέ τους Γλυκά

Τρίτη ταινία του Αυστραλού Αντριου Ντόμινικ, μετά το «Chopper» και το «The Assassination of Jesse James», το «Killing Them Softly», που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών, διασκευάζει το μυθιστόρημα «Cogan's Trade» του Τζορτζ Β. Χίγκινς και δίνει μια χωρίς λύτρωση σκοτεινή εικόνα της αμερικανικής πραγματικότητας.

Ο Τζάκι Κόγκαν είναι ένας επαγγελματίας μπράβος, που φροντίζει ορισμένοι κανόνες της Μαφίας να παραμένουν σεβαστοί… απλά σκοτώνει οποιονδήποτε τους παραβιάζει. Οταν κάποιοι ληστεύουν ένα μεγάλο χαρτοπαιχτικό παιχνίδι, που διεξαγόταν υπό την προστασία της Μαφίας, ο Κόγκαν θα αναλάβει να τους εντοπίσει και να επαναφέρει την τάξη στην τοπική κοινωνία.

Η ατάκα της χρονιάς: «America is not a country. It’s a business. Give me my money!» Μεγάλες, απολαυστικά αργόσυρτες σκηνές, υπερβολικά στιλιζαρισμένες, με εκρηκτική βία και ήρωες μοναχικούς άντρες στη λάθος πλευρά του νόμου. Μεγαλειώδης εικόνα, άφθονο αίμα και συνεχείς αναφορές σε ταινίες άλλων σκηνοθετών που έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Παράνομοι

Αγριότητα

Η Παράξενη Ζωή του Τίμοθι Γκριν

California Dreamin’

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα